jufalka 09.12.06, 11:11 właśnie trzymam małą na rękach/kolanach, a ona śpi, gdybym ja położyła to by spała pewno krócej... tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniamum Re: śpi dłużej na rękach 09.12.06, 11:35 to kwestia przyzwyczajenia dziecka do tego.. zapraszam na swoje forum-link na czerwono-mamy tam skuteczne sposoby na nauczenie dziecka spania we wlasnym lozeczku! zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaimichael Re: śpi dłużej na rękach 10.12.06, 09:50 Kup sobie chuste. Znam osoby, ktorych dzieci spaly w chustach przez pierwszych kilka miesiecy. Dziecko spi dluzej a Ty masz wolne rece Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: śpi dłużej na rękach 10.12.06, 12:25 moja tak spała, kiedy miała kolki ale to jest troszkę ryzykowne, bo waga córki będzie rosła Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: śpi dłużej na rękach 10.12.06, 12:44 moja spala tylko na rekach do wieku 4 miesiecy.proba odlozenie(mimo ze sie zdawalo ze dziecko twardo spi) konczyla sie wybudzeniem i wrzaskie. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: śpi dłużej na rękach 10.12.06, 14:09 ooo no i co z tym zrobilas, zey oduczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: śpi dłużej na rękach 10.12.06, 14:23 odkladam, odkladalam, na poczatku do wozka i bujalam od razu, Mloda to zaakceptowala a potem dawala sie odkladac na lozko,klafdlam sie obok, glaskalam, nucilam.Teraz w dzien Mala zasypia na lozku przytulona do mnie, a wieczorem sama w lozeczku. Odpowiedz Link Zgłoś