Dodaj do ulubionych

Mycie buzi

IP: *.* 06.01.03, 00:12
Hej, jak myjecie buzie swoim dzieciom? ja codziennie przecieram pysio Majeczce (3 m-ce) wacikiem zamoczonym przegotowaną wodą, tak jak uczyli w szkole rodzenia, ale zastanawiam się czy nie powinnam tego już robić inaczej???kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: EdyR Re: Mycie buzi IP: *.* 06.01.03, 20:47
      Hej, ja w tym czasie tez jeszcze tak robiłam i chyba do pół roku, potem zaczęłam myć małemu buźkę na umywalka, trzymając go pod pacha. bardzo sie podobało.Ed.
    • Gość: sofi_i_maks Re: Mycie buzi IP: *.* 07.01.03, 12:37
      CzescMy przy kapieli przemywamy buzie rumiankiem, a po posilkach zwykla woda. Maksio ma osiem miesiecy.Sofi
    • Gość: Aluc Re: Mycie buzi IP: *.* 07.01.03, 14:02
      myśmy z wodą przegotowaną wytrzymali jakiś tydzień :D od tego czasu myjemy buzię zwykłą wodą z aktualnie używanym płynem do kąpieli albo wycieramy chusteczką do pupy :D Maksio ma dziesięć miesięcy i nie ma żadnych problemów ze skórą na buzi.
    • Gość: ddd Re: Mycie buzi IP: *.* 07.01.03, 15:21
      JA robie tak samo jak Ty, ponadto wacikiem przemywam rowniez dokladnie wszelkie faldki i zakamarki, mysle, ze tyle wystarczy mojej 2- miesiecznej Natalce :-)
    • Gość: ganga Re: Mycie buzi IP: *.* 12.01.03, 07:50
      juz od 2,5 roku przepywam buzke Misi wylacznie woda (z kranu) i nie uzywam do tego mydla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka