Gość: zzz IP: 212.160.86.* 07.11.06, 23:02 jutro ide do reala :D Mam gdzies jescze PIKO w piwnicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filip Re: Atrakcja w centrum handlowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:11 FAJNIE :D daj gazeto zdjęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melancholik Ale mi atrakcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 00:31 Wystało sie to pudło najpierw w Krakowskim M1, a teraz jak juz nie ma chętnych na wrzucanie kaski, to wrzucili to na wies.LIPA, zajmijcie sie czyms powarzniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ale mi atrakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:21 wczoraj byłem i kolejka nie działała wiec co to za atrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ale mi atrakcja IP: 80.48.49.* 08.11.06, 10:09 a Ty byś się zajął słownikiem ortograficznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ale mi atrakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:00 wypracowanie nie na temat pewnie sam jesteś ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserw "obstępują" - gratuluję doboru słów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:36 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Atrakcja w centrum handlowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:50 a ja byłam w piątek i widziałam makietę z kolejkami. Mnie się bardzo podobała, mojej córce i innym tam obecnym dzieciom też. Kwestia gustu. Sama chętnie taką koleję sobie bym zafundowała gdybym miała na to pieniądze, czas i miejsce. Warto iść i zobaczyć tą "zabawkę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Atrakcja w centrum handlowym IP: 80.48.49.* 08.11.06, 10:15 pamiętam te zabawy 15 lat temu . siedziało się całymi dniami nad poskładaniem dworca , bo niektóre były na tyle realistyczne , że odlewało się je z gipsu i później malowało . w składnicy harcerskiej w I Alei można było kupić pełno dodatków , przejazdy kolejowe , drzewka , sztuczna trawa itp . tunele robiło się z masy woda+papier , po zaschnięciu warstwa kleju i trawka . może teraz ktoś tego nie zrozumie , ale była to lepsza i poważniejsza zabawa niż bujanie się po alejach autem rodziców , albo picie wina na ławce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakoo Re: Atrakcja w centrum handlowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:38 Ja w swojej kolejce PIKO mialem z wyposazenia dodatkowego tylko szlabany, ale i tak byla dla mnie najlepsza. Nigdy nie zapomne calych dni spedzoych na zabawie nia. I faktycznie lepsze to bylo niz wspolczesne zabawy. Ale sie powspominalo... Makieta w M1 super, naprawde polecam. Bardzo mnie sie podobala, tez nie moglem oderwac od niej wzroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barone Re: Atrakcja w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:16 Teraz na mnie to nie robi aż tak dużego wrażenia, jak 15 lat temu, kiedy zobaczyłem podobnej wielkości makietę u mojego znajomego w Holandii. Mie mogłem się od niej oderwać. Ale i tak mam zamiar przejechać się do M1, by sobie te wrażenia przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BKDIJ Atrakcja w centrum handlowym IP: *.com 09.11.06, 19:34 Odkąd w czeladzi jest dworzec Odpowiedz Link Zgłoś