Dodaj do ulubionych

Zepsuty cycuś???????

IP: *.* 22.02.03, 13:26
hej!Spróbuj może XERIALINE 500,jest to lekka emulsja przeznaczona do skóry suchej także dla niemowląt, do kupienia w aptece.Co prawda kosztuje 60 zł,ale jest bardzo wydajna, smaruję nią mojego maluszka już 5-ty miesiąc.Jest naprawdę dobra,zadziałała prawie natychmiastPozdrawiam Anula
Obserwuj wątek
    • Gość: dta Re: Zepsuty cycuś??????? czy Laktator? IP: *.* 22.02.03, 13:32
      Dziewczyny pomocy!Dzisiaj zdarzyło mi się coś dziwnego. Sięgnęłam po laktator (avent isis) , bo mały zjadł mleko wcześniej ściągnięte i, ku mojemu zdziwieniu ciąg jest za mały, żeby ściągnąć mleko. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło! Sprawdzałam wszystkie części na okoliczność nieszczelności, ale wszystko według mnie jest ok, a jak przystawiam do piersi, to cycuś "skacze" w środku, ale membrana nie pracuje na tyle żeby go zatrzymać w jednej pozycji, a więc płatki nie wyciskają mleka. Czy mój cycuś się zepsuł (przy drugim jest to samo). Czy któraś z Was miała podobny przypadek? Co można na to poradzić. Moje dziecko ma 5,5 miesiąca i nie uśmiecha mi się kupowanie nowego laktatora. Poradźcie co robić?Dorota
      • Gość: Ifona Re: Zepsuty cycuś??????? czy Laktator? IP: *.* 22.02.03, 14:24
        kochana a po myciu włożyłaś tę malutką część ( biały koreczek) odpowiednią stroną ? sprawdź, bo prawdopodobnie tu twki przyczyna ( ja miałam to samo)pozdrawiamiffona
        • Gość: dta Re: Zepsuty cycuś??????? czy Laktator? - Dziękuję IP: *.* 22.02.03, 18:01
          Bardzo Ci dziękuję za tak szybką odpowiedź. Oczywiście ten mały biały pipek był całkowicie odwrotnie. Teraz już wszystko jest ok i laktator z cycusiem znowu stanowia idealnie doraną parę, a moje dziecko nie będzie zagrożone głodem jak będę musiała wyjść. Pozdrawiam, Dorota
          • Gość: Ifona Re: Zepsuty cycuś??????? czy Laktator? - Dziękuję IP: *.* 22.02.03, 19:58
            cieszę się, że pomogłam :)))pozdrawiam cieplutkoiffona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka