ewa_mewa Re: Gdzie sie podział wątek z plikami do ściągnię 20.12.06, 10:50 Jeśli te pliki były nielegalne (a pewnie tak) to raczej nie dziw sie że moderatorzy musieli ten wątek usunąc. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kucharska1 [...] 20.12.06, 10:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi UWAGA istotna 20.12.06, 11:04 Jeżeli ktoś świadomie łamie regulamin, szczególnie w przypadku recydywy, ma dużą szansę na zablokowanie dostępu do forum Niemowlę. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Gdzie sie podział wątek z plikami do ściągnię 20.12.06, 11:03 Jeżeli wątek został przeniesiony na bardziej odpowiednie tematycznie forum, możesz go znaleźć w Przeniesionych wątkach - link w czołówce Niemowlęcia. Jeżeli łamał zasady netykiety/regulaminu możesz go znaleźć na forum Ośla ławka. Jeżeli łamał regulamin w sposób rażący (m.in. łamanie praw autorskich) - został usunięty. Wszelkie pytania o "zaginione" wątki kieruj do moderatora e-mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
tuniatunia [...] 20.12.06, 11:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Tuniu 20.12.06, 11:21 TEN sposób obejścia regulaminu, też kwalifikuje post do ocenzurowania. Jeżeli tamten portal ma za nic trzymanie się prawa, to jego sprawa. eDziecko nie popiera kradzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
tuniatunia Re: Tuniu 20.12.06, 11:28 A ja bym sie jednak spierala o kwalifikacje prawna ale ok - zaprzestane wypowiedzi na ten temat i obiecuje poprawe Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Tuniu 20.12.06, 11:32 Nie ma się co spierać - zarówno książki, jak i pliki muzyczne (przynajmniej część z nich) znajdujące się na kontach, które polecałaś, są rozpowszechniane nielegalnie - autorzy, wydawcy i wszyscy inni pracujący nad wydaniem wspomnianych pozycji, nie dostają ani grosza z tytułu ich rozpowszechniania. To jest kradzież, zwykłe piractwo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś