salvador27 03.01.07, 09:31 moj 3 m-czny synek pokasluje sobie od czasu do czasu, do tego ma lekko zapchany nosek . czy mozna w takiej sytuacji wyjsc z nim na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa Re: kaszel a spacer??? 03.01.07, 09:45 ja wychodziłam z małą jak była zakatarzona bo swieze powietrze działa świetnie na nosek i ułatwia oddychanie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnika Re: kaszel a spacer??? 03.01.07, 09:45 ja z moim wychodzilam ale przy bezwietrznej i bezdeszczowej pogodzie. jak ma katar to na dworze latwiej mu sie oddycha. na Twoim miejscu jednak sprawdzilabym przyczyne tego kaszlu u lekarza bo w przypadku takiego maleństwa infekcja rozwija się blyskawicznie, dobrze byloby zeby go osluchal i zajrzal w gardełko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta308 Re: kaszel a spacer??? 03.01.07, 12:55 Oczywiscie , idzcie jak najbardziej jesli dziecko nie goraczkuje . Odpowiedz Link Zgłoś
asia0212 Re: kaszel a spacer??? 03.01.07, 13:45 Ja też wychodziłam na spacer z kaszlącym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś