Dodaj do ulubionych

Nie podnosi głowki

01.02.07, 19:41
Niepokoi mnie to ze mój syn 3 miesieczny który zawsze jak został połozy na
brzszu bardzo wysoko podnsił głowke, i tym sie martwiłam Ale od paru dni nie
podnosi głowki, wydaje mi sie jakby miał za ciężka, denerwuje sie i nie chce
zabradzo lezec na brzuszku, tylko chwile, No ale co z ta główką??? Martwi mnie
to bardzo/
Obserwuj wątek
    • kto7 Re: Nie podnosi głowki 01.02.07, 20:10
      Witaj
      U mnie to samosad Od początku dzielnie i chętnie trzymała główkę w górze a teraz
      jakoś niekoniecznie. Tzn podnosi ja do góry ale wcale nie wysoko i od razu
      bardzo sie irytuje. Nie mam pojęcia o co chodzi!Co dzień próbujemy i póki co
      wciąż się denerwuje. Czytałam gdzieś o jakims kryzysie 3miesięczniaków, może to
      oto chodzi??? U mnie do tego doszło jeszcze marudzenie. Do tej pory miałam
      aniołka bez problemów z zasypianem i jedzeniem tymczasem coś sie kruszynie
      poprzestawiało i zaczła marudzić przy jedzeniu i zasypianiu. Nie wiem skąd ta
      zmiana tymbardziej że w naszym postępowaniu z nią nic się nie zmieniło.
      Kruszyna delikatnie ciągnięta za rączki nie dźwiga główki, tylko zostawia ją z
      tyłu, a jak jest u ciebie?pytałam pediatry ale póki co poradził mi nosić
      malucha na barku i częściej wkładać do samochodowego fotelika..
      • mysza_lbn Re: Nie podnosi głowki 01.02.07, 20:25
        dziwne to co piszecie, moja ma 4 mce i wysoko trzyma glowe, moze wasze pociechy
        sa mniej silne.trzeba obserwowac, jakby tak ciagle byloto najlepeij skosultowac
        sie z pediatra lub ortopeda
      • buzka25 Re: Nie podnosi głowki 01.02.07, 21:19
        U mnie tez jest marudzenie dla mnie czesto bez powodów, jak podciagam za raczki
        to bardzo chetnie podnosi sie do siadu, najlepiej jakby cały zcas byl w takiej
        pozycji heheh, Jesli chodzi o jego silnośc to ejst duza, naprawde ma taki scisk
        w dłoniach i wogóle ze nawet pediatra powiedziła ze ma bardzo silny organiz, ale
        nic nieprawidłowego nie widzi, raz w tyg chodzimy na rehabilitacje i nasza
        rehabilitantka jest bardzo z bartusia zadowolona, no ale nie wiem co z tym
        układem na brzuszku, moze to minie, Miejmy nadzieje. wczesnmiej to nawet w
        niekórych momentach zaczynał odrywac klatke persiową od podłozasmile a teraz ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka