Dodaj do ulubionych

dotyk miłości

IP: *.* 02.05.01, 13:22
dotyk miłościOd poczatku ciąży stosowałam różne żele przeciw rozstępom np. Penaten, oliwki ,masowałam narazone miejsca,niestety rozstępy pojawiły się około 6 miesiąca.Tak że skutecznie znięchęciłam się do profilaktyki i różnych kremów cud. Nie wierzę w cuda.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: dotyk miłości IP: *.* 09.09.02, 19:50
      całkowicie sie z tym zgadzam!!!!!!!!!!!!!11od samego poczatku stosowalam rozne cuda ,byle tylko sie nie pojawily...i niestety...sa ,na udach posladkach,piersiach.ogromne!nie pomaga vichy mustela i inne cuda.teraz zbieram sie na zabiegi..bo to moja jedyna szansa.co z tego ze maz mnie taka kocha i wciaz zapewnia..ja sie zle czuje i juz.rozstepy to moja glowna zmora w czasie kiedy pod sercem rosl wojtus.skutecznie tlumily moja radosc.chyba tylko kobiety to rozumieja bo moj lekarz i maz nie!
    • Gość: olga Re: dotyk miłości IP: *.* 16.12.02, 20:18
      układ "mama-dziecko" jest najlepszy pod słońcem i nie wolno o tym zapominać!Nie tylko w różnego typu "maluszkach" nie można wpiąć fotelika. Nawet nie pomyślałam, że w końcu nie małym Lanosie będą z tym kłopoty. W żaden sposób nie mogę zapiąć fotelika-kołyski Maxi Cosi, przez myśl mi nie przeszło żeby to wcześniej sprawdzić. Teraz ostrzegam wszystkich i nastepnego fotelika nie kupię dopóki go nie wepnę.
    • Gość: espumisan Re: dotyk miłości IP: *.* 09.01.03, 00:46
      Aniołka trzeba tulić - i to jest faktJA jestem w 2 miesiacu ciazy razem z moim ukochanym kochamy sie bardzo czesto to cos czego wczesniej nie odczuwalam tak głeboko poprostu to cos cudownegosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka