megpio 07.02.07, 17:06 Czy ktoś słyszał o tej chorobie? Szczególnie interesują mnie informacje na temat jej przebiegu u niemowląt (może czyjeś dziecko na to chorowało). Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilly4 Re: Jersinioza-szukam informacji 07.02.07, 17:19 www.google.pl/search?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF- 8&rls=GGLJ,GGLJ:2006-50,GGLJ:pl&q=jersinioza Odpowiedz Link Zgłoś
megpio Emilly 07.02.07, 17:40 Przesłałaś mi link google.pl? Po co ta zlosliwosc? Szukam informacji dla przyjaciółki, która jest odcięta od świata w szpitalu z powaznie chorym dzieciakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: Emilly 07.02.07, 17:46 Hmmm..ja nie widze w tym zadnej zlosliwosci. Podalam ci strone na ktorej mozesz znalezc mnostwo info na temat tej choroby-po co czekac na odpowiedzi?? (Boze,czy tutaj kazdy tylko zlosliwosci sie doszukuje?) Odpowiedz Link Zgłoś
megpio Emilly 07.02.07, 17:51 Jeśli tak to sorry. W internecie jest b. malo informacji na temat tej choroby u niemowlaków dlatego szukam tutaj. Myslałam, że to złośliwość bo kiedyś odpowiedzialam na Twój wątek "Zaraz coś jej zrobię" i nie bylam Ci przychylna...delikatnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś