mama_frania Re: Najlepszy żel na ząbkowanie. Co polecacie? 19.03.07, 23:07 U nas pomógł (i pomaga nadal) DENTINOX. Tylko uwaga bo zawiera wyciąg z rumianku a niektóre dzieci mogą być uczulone. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agusia19751 Re: Najlepszy żel na ząbkowanie. Co polecacie? 19.03.07, 23:10 ja stosuje calgel ale ponieważ wychodzi jej 6 na raz to daje jej na noc czopek Viburcol i pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia412 Re: Najlepszy żel na ząbkowanie. Co polecacie? 19.03.07, 23:45 Dentinox u nas też się sprawdził i nadal używamy bo teraz zaczęły wychodzić piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
dsylwia Re: Najlepszy żel na ząbkowanie. Co polecacie? 20.03.07, 09:14 Napiszcie proszę od kiedy smarowałyście dziąsełka maluszkom? Ja mam czteromiesięczną córeczkę i od jakichś dwóch miesięcy wpycha do buźki wszystko co możliwe i gryzie paluszki (oczywiście wiem ze to normalne) Od trzech dni jednak wieczorami po prostu szaleje, wpycha całe piąstki, złości się, płacze i wydaje mi sie że ma to związek właśnie ze swędzeniem dziąseł.... Co w takim przypadku polecacie? Taki sam żel jak dla starszych maluchów? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka.marina Re: Najlepszy żel na ząbkowanie. Co polecacie? 20.03.07, 09:22 Dentinox używałam od 3 miesiąca życia mojej Małej. Wtedy zaczęła potwornie się ślinić, wpychać do buzi całe piąstki. Żel jest skuteczny, przynosi natychmiastową ulgę (choc nie bardzo długotrwałą w naszym przypadku). Dodam, że 1 ząbek pojawił się pod koniec 6 miesiąca i bez żelu (Mała uwielbia smarowanie dziąsełek) chyba byśmy zwariowały Odpowiedz Link Zgłoś
aga330 Re: Najlepszy żel na ząbkowanie. Co polecacie? 20.03.07, 14:06 u nas tylko SACHOL był skuteczny ale ja dawałam na swoja odpowiedzialność bo to dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
joasia81 Dentinox potwierdzam 20.03.07, 16:02 U nas też bardzo skuteczny pomagał w najgorszych momentach. Mamy juz dwa ząbki czekamy na kolejne dwa. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Najlepszy żel na ząbkowanie. Co polecacie? 20.03.07, 16:14 baby oraljel Odpowiedz Link Zgłoś