ek369 13.05.03, 09:08 Mój 9-ciomiesięczniak stoi często na paluszkach a nie na całych stopach. Czy ktoś się z tym spotkał.Czy mam się zacząć martwić? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anita.w Re: stoi na palcach 13.05.03, 17:55 Moj synek tez ma 9m i tez czesto stoi na palcach i tez nie wiem czy mam sie tym martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenack Re: stoi na palcach 14.05.03, 14:19 Moja córeczka (teraz 14 mies.) też często stawała na paluszkach. Teraz robi to dużo rzadziej. Gdzieś słyszałam że małe dzieci tak mają i wyrastają z tego, ale niedługo będe u ortopedy to dopytam się dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: stoi na palcach 19.05.03, 07:42 chodziłam z moim synkiem na rehabilitacje i dziecko nie powinno chodzic na paluszkach,byc moze jest to efekt wladania dziecka do chodzika,którego ja jestem przeciwniczką,wydaje mi sie ze lepiej na wszelki wypadek zgłosic sie do ortopedy zeby dziecko nie nabrało złych nawyków przy chodzeniu,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś