Dodaj do ulubionych

artystyczne stękanie

03.06.03, 07:53
Jakub ma 5 tygodni. Praktycznie od początku przed zrobieniem kupki strasznie
stęka ale tak że robi się cały czerwony, nogi do góry, robi dzubek z ust
i.... nic tak parę razy a potem juz na spokojnie robi kupkę.
Nie wiem czy to jest normalne i czy można mu pomóc bo mam wrażenie że on
strasznie się męczy
może któraś z mam spotkała się z tym poblemem
Całuski dla wszystkich pociech i ich rodziców
Obserwuj wątek
    • kopytko1 Re: artystyczne stękanie 03.06.03, 11:23
      Cześć,mój synek jutro skończy 4 tygodnie i ma chyba ten sam problem co Twój
      skarb.Strasznie stęka,kurczy nóżki,robi się czerwony itd.Potem pruka albo zrobi
      kupkę.Nie jest to kolka bo wtedy by pewnie darł się wniebogłosy...ale na
      wszelki wypadek podaję mu wodę koperkową.CHyba troszkę pomogła bo częściej
      pruka i mniej stęka.POdejrzewam wzdęcia.Dodam że bardzo uważam na to co jem to
      pomimo tego..cóż,może taki jego urok.Do tego bardzo dużo ulewa.Ale na wadze
      przybiera b.dobrze.W ciągu 3 tygodni było go już o 1 kilo więcej smilePozdrawiam.
      • sowa_hu_hu Re: artystyczne stękanie 03.06.03, 11:40
        mój mały ma wypisz wymaluj to samo1 dziś kończy 4 tyg. równiez robienie kupki
        sprawia mu trudności - chociaz kupy sa naparwde dorodne smile zachowuje sie tak
        samo jak wasze bąble! mój tez wierzga nóżkami i raczkami oraz płacze więc u
        nas to sa i wzdęcia i kolki sad rówznież dużo ulewa ale przybiera na wadze smile
        przeczytałam post o pewnych kropelkach na kolki i wlasnie sprowadzam je sobie
        z Niemiec - zobaczymy czy podziałają....

pozdrawiam
        • magia22 Re: artystyczne stękanie 03.06.03, 21:01
          to zupełnie normalne, ze stęka i rusza rączkami i nóżkami
          po prostu pomaga sobie w ten sposób, bo nie ma na tyle rozwiniętego układu
          wydalniczego, ale to minie, gdy będzie starszy
          poza tym podejrzewam, że na leżąco tobie też było by sie trudno załatwić smile

pozdrawiam
          Magdalena , mama 4-miesięcznej Oleńki, która etap "buraka" ma już za sobą smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka