joanant 05.06.07, 08:59 Witam, moze ktoś ma pomysł co zrobić, podać maleństwu /ma 2,5 m-ca/ na swędzące dziąsła. Dzisiaj nawet w nocy marudził tak go swędziały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: swędzące dziąsła 05.06.07, 09:02 masz pewnosc ze to dziasla????????????? skad???????????? 2,5 miesiaca to normalne ze marudzi pewnie boli go brzuszek czy cos w tym rodzaju jak skonczy 3 msc przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
justasa Re: swędzące dziąsła 05.06.07, 09:28 tez tak myslalam kiedy maly mial 3 mies. do tego lekarz stwierdzil ze ida zeby bo marudny, wpycha raczki do buzi itd.smarowalam dziasla zelem tylko nie wiem po co bo maly ma obecnie 7,5 mies.i zero zebow! Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: swędzące dziąsła 05.06.07, 11:46 a mój synek dostał 2 ząbki w dzień jak skończył 3mc, moja rada kup szczoteczkę silikonową na palec kupisz w każdym sklepie z artykułami dziecięcymi lub w aptece i maczając w przegotowanej wodzie masuj dziecku dziąsełka to bardzo pomaga Odpowiedz Link Zgłoś