dorgrz 25.06.07, 16:20 kupiłam właśnie przez internet nosidełko active infant i czekam na przesyłkę .czy któraś z was z niego korzysta?dobry wybór?jakie są wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: nosidełko active infant... 25.06.07, 16:36 mnostwo jest watkow na ten temat, wyszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
mama1024 U nas sie sprawdza 25.06.07, 16:41 mamy od grudnia i czesto korzystamy - prawie codziennie,jakośc bardzo w porzadeczku, a do wkładania i wyciagania trzeba sie przyzwyczaić. Mi to zajeło max 2 dni..ale teraz rewelacyjka.nie wyobrazam sobei pójscia do sklepów pod domem z wózkiem...z mały jak już chodzi to zawsze pójdzie winna strone niż ja chce, a w nosidełku "idzie" tam gdzie ja chcę.nosidełko jest wygodne,można przekładac pasek na ramieniu bez wyciagania dzidziusia, za tę kase (w cenie allegro nie na ich stronie) to lepszego nie widziałam . A teraz szukam jakiegos duuuzego nosideł na plecy...ma ktos jakiś pomysł na deutera ale za 200 zł a nie za 600..??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorgrz Re: U nas sie sprawdza 25.06.07, 16:53 wiekie dzieki za opinie!!!mam nadzieje ze u mnie tez zda egzamin.moja corka nie chce byc w wozku i ciezko dzies wyjsc i trzymac ja ciagle na rekach...a swoje wazy... Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin Re: U nas sie sprawdza 25.06.07, 17:17 za ok 200 zeta kupisz chuste wiazana - dziecko na plecy i miekko, przytulnie, nic nie ciazy. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kate.bu Re: nosidełko active infant... 26.06.07, 10:02 witam tez kupiłam przez allegro(skusiła mnie cena) i nie jestem zachwycona osobiście wolę chuste ale mąż nie ma do niej przekonania wydaje mi się że nosidło uzyjemy kilka razy i to jedynie na urlopie gdy bedziemy spacerować po plazy tzn. tam gdzie nie wjedzie wózek ale moze tobie bedzie odpowiadało nasz misiek ma 7,5 m-ca i wazy ok. 9kg wiec jest co nosić) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś