kadom 04.09.07, 14:10 Dziewczyny od kiedy podajecie dzieciom skórkę od chleba?Moja córeczka ma 7 miesięcy raz jej dałam i strasznie jej smakowało ale czy to nie za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: skórka od chleba 04.09.07, 14:18 moja skonczyla 9 miesiecy i dostaje rano pol kroki chlebka z maslem, bez skorki Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_olera Re: skórka od chleba 04.09.07, 14:19 jesli chodzi o sprawe glutenu to w porządku, teraz uważa się że od pół roku, jeszcze niedawno zalecano czekac do 11 miesiąca. Problem może spowodować to, że dziecko może się zakrztusić rozmiękłym kawałkiem. /ale w sumie to może się zakrztusić wszystkim, nawet chrupkiem kukurydzianym. Więc jeśli obserwujesz i jeżeli córka sobie radzi to uważma że ok. Acha, samej skórki nie dawałam dawałam poprostu kromkę chleba własnie tak od 7 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: skórka od chleba 04.09.07, 14:35 moj synek ma 6 miesiecy i daje mu wlasnie skorke, a on to uwielbia .Pilnuje tylko zeby nie polknal itd.Zauwazylam,ze mamy robiac dzieciom kanapki obrywaja skorke?? Chyba nie wiedza co czynia,a potem krzywe zeby,aparaty... Odpowiedz Link Zgłoś