oli77 19.09.07, 21:05 Zastanawiam się czy mogę wybielić białe ubranka, żeby były znowu idealnie białe. Jeśli tak to co stosujecie, żeby osiągnąć ten efekt idealnej bieli? Brzmi jak z reklamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniak22 Re: Stosujecie wybielacze do ciuszków? 19.09.07, 21:18 ja uzywam vanisha do wszystkich ciuszkow na plamy ale zanim wypierzesz wszystkie ciuszki wypierz najpierw kilka i sprawdz czy malenstwo nie bedzie mialo uczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Stosujecie wybielacze do ciuszków? 19.09.07, 22:24 ja uzywam ace pozniej na gotowanie i podwojne plukanie Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Stosujecie wybielacze do ciuszków? 20.09.07, 12:39 Ja używam aro. Super bierze plamy. Najpierw mocze w wybielaczy, potem wyciskam i wrzucam do pralki. Nie płuczę itd. Mały nie ma uczulenia i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Stosujecie wybielacze do ciuszków? 20.09.07, 21:19 Ja nie wybielam. Wolę mniej idealną biel niż trucie się chlorem czy innymi chemikaliami - siebie i wszystkiego wkoło. Odpowiedz Link Zgłoś