pandeczja 29.10.07, 13:59 w książce z przepisami znalazlam przepis na pasztecik z wątróbki drobiowej. Będzie ok dla 10miesięczniaka? Wy dajecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: dajecie wątróbkę? 29.10.07, 14:01 ja sama jem rzadko, dla mnie wątroba to miejsce gdzie nagromadziło się dużo substancji szkodliwych z orgnizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pandeczja Re: dajecie wątróbkę? 29.10.07, 14:05 no mnie się też tak kojarzy i dlatego się zdziwiłam, że w książce o żywieniu niemowląt pani Zdzienickiej jest taki przepis. Chociaż jak byliśmy mali to wciskali nam wątróbkę wmawiając, że jest bardzo zdrowa i w ogóle och i ech Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax Re: dajecie wątróbkę? 31.10.07, 11:51 ja tez nie dawałam dzieciom watróbki, bo moim zdaniem tam zbierają się same toksyny, hormony którymi pędzone są zwierzęta i inne świństwa. sama też jem b. rzadko. pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: dajecie wątróbkę? 31.10.07, 17:24 tam się gromadza rózne paskudztwa, ja nie predko podam dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
fortisa Re: dajecie wątróbkę? 08.11.07, 07:54 A mnie wczoraj lekarka zaleciła dawać Małemu wątróbkę ponieważ zawiera dużo żelaza. Więc chyba ugotuje dziś na obiadek Odpowiedz Link Zgłoś