jasiek-2007 06.11.07, 00:52 Prosze mi poradzić kiedy zaczęlyście sadzać wasze dzieci w krzesełkach do karmienia??na takich co maja regulację wysokości siedziska i poczyłości krzesełka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czukczynska Re: krzesełko do karmienia kiedy?? 06.11.07, 07:56 Mój Maciuś skończył 5 miesięcy.Na krzesełku go nie sadzam,bo karmię tylko piersią,a do zabawy ma leżaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
moninios Re: krzesełko do karmienia kiedy?? 06.11.07, 08:40 Ja zakupiłam dopiero wtedy kiedy moje dziecko nauczyło się samodzielnie siedzieć - miał wtedy 7 miesięcy. Ale z perspektywy czasu kupiłabym wcześniej - bo są 3 poziomy oparcia ... producenci chyba piszą że krzesełka są od 6 miesiąca życia.. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkab0 Re: krzesełko do karmienia kiedy?? 06.11.07, 10:32 moja córcia siedziała od 5,5 miesiąca .krzesełko regulowane .wczesniej w leżaczku w pozycji pół siedzącej.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaslodkiejcorki Re: krzesełko do karmienia kiedy?? 06.11.07, 11:25 Jak umiala samodzielnie siedziec. Tak z 6,5 miesiaca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś