Dodaj do ulubionych

Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky

03.11.03, 06:18
Z czym mozna pic to wlasnie whisky...? Jakie drinki mozna robic? Nie
przepadamy za whisky, ale skoro juz dane nam bylo w prezencia to chcemy
poprobowac roznych kombinacji :)
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky IP: 146.21.1.* 03.11.03, 15:34
      on the rocks, or straith on
    • buggi Re: Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky 03.11.03, 22:49
      www.e-drinks.com.pl/drinki/
      moze choc linkiem pomoge
      • Gość: Pichciarz Re: Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky IP: *.proxy.aol.com 17.12.03, 20:00
        I jeszcze:
        www.freddy.cc/cgi-bin/kdt/search.cgi?Q=whiskey&P=1&RP=10submit.x=22&submit.y=16
    • przyszly_inwalida Re: Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky 08.11.03, 20:49
      Whisky pijemy tylko z dodatkiem wody - czasami zimnej wody w postaci lodu.
      Najgorsze "odstępstwo" to whisky z Colą - proponuję od tego zaczać, a
      wcześniej czy później i tak dojdziemy do ideału czyli whisky z wodą.
      Polecam stronę www.whisky.pl.

Pozdrawiam
      • dr.krisk Moj przepis! Sprawdzony! 10.11.03, 23:45
        Szklaneczka czystej whisky + cygarko! Tylko nie wkruszcie go do środka!
        KrisK
    • Gość: . Re: Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky IP: *.telia.com 11.11.03, 22:29
      jjj
    • Gość: mari.anna Re: Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky IP: *.icpnet.pl 21.11.03, 20:57
      wlasnie w tej chwili :-) pije cos takiego:
      4cl Johnnie Walker Red Label
      2cl syropu grenadine
      Sprite
      kostki lodu

znalazlam to na ulotce reklamowej Johnnie Walkera, a ze dzis piatek wieczorem,
      a ja musze siedziec w domu...
    • Gość: Tamtejszy Re: Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky IP: *.proxy.aol.com 23.11.03, 19:56
      Whisky Sour. Clasic.
    • Gość: Krewetka Re: Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky IP: 213.131.78.* 17.12.03, 10:02
      Ja osobiscie raczej preferuje sama lub z lodem, ale raz znajomi namowili mnie
      na taka kombinacje: whisky z sokiem grejpfrutowym (i lodem, oczywiscie). Wiem,
      wiem - brzmi dziwnie i jest wbrew "zasadom", ale oczien wkusne.
      • zencol Re: Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky 17.12.03, 21:24
        Tylko czysta. Chrzczenie dodatkami to profanacja tego szlachetnego trunku.
        • Gość: Krewetka Re: Johnnie Walker - Red Label Scotch Whisky IP: 213.131.78.* 18.12.03, 11:03
          Szlachetne whisky pijam tylko czyste, ale "czerwonego wedrowniczka" az sie
          prosi zeby troche podszlachetnic dodatkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka