Dodaj do ulubionych

wrzesniowki

25.01.08, 11:31
Czy możecie mi podac linka do forum dzieci wrzesniowych?
znalazłam jakieś, ale trzeba wyslać zgłoszenie. Wysłałam i cisza...
Obserwuj wątek
    • ola_225 Re: wrzesniowki 25.01.08, 11:47
      A do których wrześniówek? Chodzi mi o rocznki. Bo ja jestem np. na
      wrześnaki 2006 i tutaj jest link
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35951
      też chwile czekałam od momentu wysłania zgłoszenia.
      • sandraa3 Re: wrzesniowki 25.01.08, 13:29
        chodzi mi o 2007...
        • iksa29 Re: wrzesniowki 25.01.08, 20:43
          jak bym miała link to bym sie też dopisała, bo ja parłam obie moje
          dziewczynki we wrześniu: jedna-2001 druga -2007.

Mama wrzesniowych panienek

POZDRAWIA
        • raviador Re: wrzesniowki 25.01.08, 20:43
          Ciężka sprawa z tym dostępem do Wrześniówek 2007....... dziewczyny są tak zgrane i bardzo aktywne że teraz prawie wcale nie przyjmują Nowych do swojego grona smile...... Ostatnio nawet było pytanie na forum czy przyjmujemy Nowe dziewczyny i 90% powiedziało Nie. Wyślij zgłoszenie, napisz że będziesz sie aktywnie udzielać to może Cię wpuszczą. Pozdrawiam
          • morita11 Re: wrzesniowki 25.01.08, 21:45
            jak napiszecie fajne zgloszenie to kto wie wink
            dzisiaj bylo kilka dostepow wink
            • marta76 Re: wrzesniowki 25.01.08, 22:33
              zgłoszenia będa przyjmowane po poleceniu osoby,przez inna
              wrzesniówkę.Nie dziwcie sie proszę....rozmawiamy o intymnych dla nas
              sprawach,pokazujemy zdjęcia.
              • sandraa3 Re: wrzesniowki 25.01.08, 23:43
                Szkoda. Nie wiedziałam, że trzeba napisać podanie i się tylko
                przedstawiłam... może jakiś test? wink
                • noahk Re: wrzesniowki 26.01.08, 12:47
                  jestem mamą z 30.08.2007 smile)corka miała sie urodzic 16.09.2007 no
                  ale... pisze z dziewczynami na forum wrześniówek 2007 ale na innym
                  portalu ...nie mamy problemy z jakimis specjalnymi podaniami kto
                  chce to pisze i rozmawiamy a zdjecia tez pokazujemy i piszemy o
                  wszystkim...nie rozumiem w czym problem, sorki pozdrawiam
                  • madz-ia80 Re: wrzesniowki 26.01.08, 13:50
                    Ale zbieg okoliczności, moja córeczka też się urodziła 30.08.2007 o
                    godz 19.50 a termin miałam na 16 tego września hehehehe. Co do forum
                    wrześniówek , to troszeczkę smutna ta segregacja mam a jeszcze
                    smutniejsza że to nie o mamy czesto chodzi w tych pogaduchach a o
                    dzieciaczki. Bo tak to wygląda. Rozumiem, że mamy na tym forum znają
                    się, ale przecież nie jest to znajomość od lat tylko jak rozumiem
                    raptem od września smile)) A czegoż to się można bać? Nie rozumiem?
                    Pozdrawiam!
                    • iksa29 Powiem tak... 26.01.08, 16:00
                      Jako podwójna wrześniowa mama nie będę się wpraszać tam, gdzie mnie
                      nie chcą. Rozumiem, że zgłoszenie OK, ale jakieś specjalne kryteria,
                      polecanie... Tym bardziej, skoro tam takie ścisłe grono to pewnie
                      ciężko się tam odnaleść nowej osobie.
                      Proponuję wrześniowe bis otworzyć pokoik i po problemie. Sama
                      chętnie dołączę.

Pozdrawiam
                    • noahk Re: wrzesniowki 26.01.08, 17:56
                      fajnie ze nasze dzieciaczki sie urodziły tego samego dnia smile) moja
                      corka przyszła na świat o 18,05 przez cesarskie cięcie ważyla
                      3900/56 cm jest pogodna i radosna , teraz mamy etap ząbków i
                      katarkasmile) i jestem za nastepnym pokojem dla wrzesniowek 2007
                      pozdrawiam
                      • sandraa3 Re: wrzesniowki 26.01.08, 19:12
                        No to która zaklada? wink
                        • cleeeo Re: wrzesniowki 26.01.08, 19:44
                          Hej. mój mały jest z 16.09.07r . To założony już temat nowy? bo chętnie się dołączę.
                          • fafolineczka Re: wrzesniowki 26.01.08, 19:59
                            to ja rowniez prosze o pozwolenia na wpis do BIS SEPTEMBER .
                    • silje78 Re: madz-ia80 26.01.08, 20:09
                      znamy się dłużej. większosć z nas jest tam od początku, czyli niemal
                      od zrobienia testu. przechodziłyśmy razem ciąże, dzieliłyśmy się
                      lękami o nienarodzone dzieci. każda z nas przeżywała stratę tych
                      które od nas odeszły. teraz pomimo wielu różnic między nami i tak
                      stanowimy dość hermetyczną grupę. tak jak marta napisała, nie
                      piszemy tylko o dzieciach, ale też o sprawach osobistych związanych
                      z naszymi mężami oraz rodzinamy. tak więc wpuszczanie osób z
                      zewnątrz nie jest już tak oczywiste.
                      pozdrawiam
                      • morita11 Re: madz-ia80 27.01.08, 06:26
                        Dokladnie, jak Silje pisze, nie raptem od wrzesnia tylko raptem od zrobienie
                        testu, czyli od stycznia 2007. A nawet grudnia 2006 wink
                        • madz-ia80 Re: madz-ia80 27.01.08, 09:09
                          To super że macie takie miejsce, ale może ono powinno się
                          nazywać "wrześniowe przyjaciółki zamknięte" i wtedy unikniemy takich
                          dyskusji. I nikt nie bdzie wam wysyłał zgłoszeń i nie będzie się
                          zastanawiał dlaczego nie został przyjęty. Rozumiem wasze przesłanki
                          i troszkę zazdroszczę...smile
                          Do Mamusiek które nie mają swojego forum: nie wiem jak założyć forum
                          ale się "wywiem" i dam znać.
    • madz-ia80 Re: wrzesniowki 27.01.08, 10:12
      Zapraszam na forum "wrześniowe dziecieczki 2007"
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50550
      • sgosia73 Re: wrzesniowki 27.01.08, 11:39
        Na forum Rówiesnicy jest wątek o dzieciach z września 2007 i nie potrzeba
        żadnych podań. Polecam!
        • aga1506 Re: Coś małe zainteresowanie tym Nowym Forum...... 27.01.08, 19:15
          jak narazie prowadzony jest monolog sad....
      • zona_mi madz-ia80 27.01.08, 19:18
        Wrzuć sobie link do forum do sygnaturki i normalnie się udzielaj na
        forum - ten wątek będzie przeniesiony z Niemowlęcia na Rówieśników.
    • iksa29 madz-ia80!!!!!!!!!!!!!! 27.01.08, 21:09
      madzik, chcę sie dostać do wrześniowych dziciaków i lipa!!!
      Maila do Ciebie wysłąć nie mogę bo kuna szwankuje gazetowy, weź do
      mnie napisz dlaczego nie mogę wejść mimo, że wysłałam zgłoszenie.
      Czekam na info !!!

pozdrawiam
      • madz-ia80 Re: madz-ia80!!!!!!!!!!!!!! 28.01.08, 08:54
        Zrobiłam te forum jako otwarte bez zaproszeń wiec spróbuj jeszcze
        raz. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka