moni-ka7 26.02.08, 09:25 dziewczyny czy wy wchodzicie na dwor gdy wasze maluchy maja katar.lekarz mowi ze nie ma powodu do rezygnacji ze swiezego powietrza.a wy jak postepujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokroteczki2 Re: katar a spacer 26.02.08, 09:26 wychodziłam na spacer jak nie ma goraczki i dużego wiatru.Spokojnie idzcie na spacerek!!! Miłego spacerku Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: katar a spacer 26.02.08, 09:31 Oczywiscie. Nie ma nic lepszego dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
moni-ka7 Re: katar a spacer 26.02.08, 10:04 dzieki dziewczyny.nie ma to jak rady innych mam.oczywiscie ufam lekarzowi ale jednak teraz jestem przekonana w 100procentach.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gzicun Re: katar a spacer 26.02.08, 17:10 witam.moja zuzieńka jak ma katar wychodzę z nia na dwór, pani doktór powiedziała że to bardzo pomaga wysusza wydzielinę z nosa.i w naszym przypadku jak najbardziej to sie sprawdza, zawsze!!także jak nie ma kaszelku trzeba wychodzić jak najbardziej!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: katar a spacer 26.02.08, 17:40 ja wychodze,pytalam pediatre tylko raz,czy katar rowna sie z rezygnacja ze spacerow-odpowiedzial ze nie.Zrezygnowala bym ze spacery tylko przy goraczce,czy faktycznym zlym samopoczuciem dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.k81 Re: katar a spacer 27.02.08, 07:03 Jasne, że tak. Jeśli tylko nie ma inncyh objawów przeziębienia czy choroby zawsze korzystamy z ladnej pogody, żeby pospacerować. Odpowiedz Link Zgłoś
panixx Re: katar a spacer 27.02.08, 12:52 Moje malenstwo juz mialo katar i na spacer wychodzilam. Jezeli ja mam katar, to tez wychodze z domu, wiec czemu nie bobas? Nawet wydaje mi sie, ze lepiej mu sie oddychalo na swiezym powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
apolonina13 Re: katar a spacer 27.02.08, 15:44 świeże i chłodne powietrze powoduje lepsze ukrwienie śluzówki w nosie więc wychodzić i to koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś