hasia3 28.08.03, 23:02 Cze, bohaterskie Mamusie! Pozdrawiam i zapytuję czy któraś z Was posiada może w/w wózeczek. Jeśli tak, jak się sperawdza w praktyce? Jeśli nie, to jakie wózki spacerówki(parasolki) polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johanka1 Re: Wózek GRACO Voyager 29.08.03, 09:03 witam, ja jestem nieszczęśliwą posiadaczką tego wózka i szczerze mowiąc nie polecam.jest dość sztywny,źle się składa z leżenia do siedzenia (samemu na spacerze trudno to zrobić),w pozycji leżacej dziecko ma nóżki wyżej niż głowę i wygląda jak przegięte w pół, a sądzę że w tym wieku dbanie o kręgosłup to sprawa podstawowa.w dodatku w moim wózku wyrobiły się blokada w pozycji siedzącej i na spcerze dziecko nie raz już gwałtownie spadło do leżenia. ma też kilka zalet np. jest w miarę lekki, łatwo się składa i miesci w stosunkowo małym bagażniku samochodowym. pozdrawiam asia mama oli Odpowiedz Link Zgłoś
hasia3 Re: Wózek GRACO Voyager 30.08.03, 22:59 Dzięki za odpowiedż. Szczerze mówiąc, nosiłam sie z zamiarem zakupu tego wózka (przez internet). Kusiła mnie dość przystepna cena i fajny wygląd, no i wynikająca z opisu funkcjonalność. Jednak po twoich uwagach, chyba to jeszcze przemyślę. Szczerze mówiąc, ważna jest dla mnie płynna regulacja oparcia, bo moje dziecko jezscze słabo siedzi, a tu, jak piszesz, z tym nie najlepiej. Ciekawe jak jest z innymi spacerówkami GRACO. Jeszcze ra - dzieki! Pozdrawiam Ciebie i Olę. Aśka, mama Szyma Odpowiedz Link Zgłoś
johanka1 Re: Wózek GRACO Voyager 01.09.03, 08:31 witam, cieszę sie że na coś się przydały moje uwagi.myslę że naprawde szkoda pieniędzy, lepiej kupić coś tańszego i bardziej funkcjonalnego. wczoraj jak byłam z małą na spacerze, to przypomniało mi sie jeszcze że ważne jest żeby wozek miał przekladaną raczkę, a graco tego nie ma. poza tym tak jak pisałam jest na tyle sztywny, że nie pobujasz w nim dziecka, żeby uśpić. pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś