brynika 16.03.08, 19:12 Karmię butelką, Klusek powinien byc dopajany ale stanowczo odmawia picia- ani wody, ani herbatki, ani rumianku, ani ciepłego, letniego, zimnego...Juz nie wiem co robić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena216 Re: 2 mce, nie chce pić!!! 16.03.08, 19:26 moja corka zaczela pic dopiero w 6 miesiacu i tez byla karmiona butelka ale pediatra nie robila z tego problemu niektore dzieci poprostu musza dorosnac do tego a probowalas lyzeczka zawsze te kilka kropel wpadnie ja dawalam tez mojej malej jeden posilek tylko mleko bez kaszki czy kleiku Odpowiedz Link Zgłoś
lena216 Re: 2 mce, nie chce pić!!! 16.03.08, 19:27 nie zwrocilam uwagi ze to dopiero 2 miesieczne niemowle to znaczy ze pije tylko mleko to nie masz sie co martwic ) Odpowiedz Link Zgłoś
anula2204 Re: 2 mce, nie chce pić!!! 16.03.08, 21:34 Witaj,a probowalas przed jedzeniem gdy jest glodny?jesli nie to sprobuj moze akorat.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kati12-2 Re: 2 mce, nie chce pić!!! 16.03.08, 22:35 Moja mala tez nic nie chciala pic ,pytalam pediatry powiedzial ze niektore dzieci tak maja i ze nie mam sie przejmowac . Teraz ma 5 miesiecy i tylko niekiedy wypje tylko pare lyczkow . jak by bylo lato i goraco to bym sie martwila ale teraz jestem narazie spokojna . Odpowiedz Link Zgłoś
cocco15 Re: 2 mce, nie chce pić!!! 16.03.08, 22:39 Wydaje mi się że to kiedys była taka szkoła żeby dopajać przy sztucznym karmieniu, te mleka były zupełnie inne. Moja córka nie chciała nic poza mlekiem, a wręcz odrazu wymiotowała jak coś jej dawałam. Nie miala zatwardzeń więc pediatra nie kazal dopajać. Odpowiedz Link Zgłoś
agata688 Re: 2 mce, nie chce pić!!! 17.03.08, 07:15 jak nie chce to nie musi pic. moj tez tak ma i pytalam pediatry i ten powiedzial,ze jak nie chce pic tzn. ze samo mleko mu wystarcza. moj synus to wypija gora 10 ml(tzn tak mamla smoczek),dopoki sie nie zakrztusi,a potem i tak to zwymiotuje. probuje mu podawac tak dla czystego sumienia,bo sama sporo pije a RAZ sie zdarzylo,ze wypil 70 ml i nie zwymiotowal pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renik78 Re: 2 mce, nie chce pić!!! 17.03.08, 12:24 Mój skarb też nie pije nic poza mlekiem.Ja go nie zmuszam bo po co?Próbuje mu dawać ale nie na siłe. Odpowiedz Link Zgłoś