hellious 16.04.08, 11:30 Macie jakies sprawdzone specyfiki? Narazie podaje syrop Drosetux, ale bo ja wiem, czy pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Co na kaszel? 16.04.08, 11:31 Zapomnialam dodac- dla 8 miesieczniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
fammpirella Re: Co na kaszel? 16.04.08, 12:03 stodal? homeopatyczny, na kaszel suchy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karmasz Re: Co na kaszel? 16.04.08, 15:24 Eurespal. Inhalacje nebulizatorem (inhalatorem kompresowym) z soli fizjologicznej + oklepywanie pleckow. Odpowiedz Link Zgłoś
izek5 Re: Co na kaszel? 16.04.08, 18:08 na suchy - Sinecod (mimo, że pisze że od 4 roku życia) 2X pół łyżeczki na mokry - Mucosolvan Mile widziane inhalacje (sól fizjologiczna i z Mucosolvanu, Berodualu)- na receptę Odpowiedz Link Zgłoś
martagee Re: Co na kaszel? 17.04.08, 11:08 słyszałam że ten eurespal jest do d... poza tym jest niedobry w smaku i dzieci nie chcą go pić, on jest niby taki ogólny na bakterie - ja bym go nie polecała. na kaszel mokry - tussipec i ew. parę kropli flegaminy. na suchy - nie wiem. noi oklepywać dużo. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś