karolina083 05.06.08, 11:50 Na co patrzylyscie przy wyborze pediatry,co bylo dla was najwazniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewuncia.a Re: pediatra 05.06.08, 11:54 Nie wiem, czy my laicy posiadamy wystarczającą wiedzę, by stwierdzić, do którego pediatry warto iść, a do którego nie. Ja zapisałam małą do przychodni położonej najbliżej naszego domu, aby nie kursować w razie potrzeby przez całe miasto. I tam chodzimy do pediatry. Myślę, że nie ma co przesadzać i wydziwiać - no chyba, że o jakimś lekarzu mówią ludzie na ogół nieprzychylnie. Popytaj znajomych, gdzie oni chodzą ze swoimi maluchami. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: pediatra 05.06.08, 12:34 Na nic, mam w miejscowości jedną przychodnię, w której jest jeden pediatra Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: pediatra 05.06.08, 12:47 w państwowej na nic, u bardziej popularnych nie było już możliwości zapisania się prywatnie: na podejście do dziecka na rzetelność i rozległość przeprowadzanego wywiadu na uzasadnienia w zlecanych badaniach na brak huraoptymizmu dla antybiotyków na taki drobiazg jak, czy myje ręce przed badaniem na wyposażenie gabinetu Odpowiedz Link Zgłoś