madzia-linka 01.07.08, 12:29 Witam chciałabym się wybrać z moim 8-miesięcznym synkiem na basen. czy któraś z Was drogie mamy była ze swoja pociechą na basenie. czy polecacie jakis basen dla takiego malucha i co radzicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allus78 Re: dziecko a basen 01.07.08, 12:46 ja byłam z moim synkiem pierwszy raz jak miał 6 misiecy. Piszczał z radości w wodzie, a jakuzzi uwielbia... Fajnie jest zabrać ze sobą pontonik taki z dwiema dziurkami na nóżki -wtedy dziecko może pływać nawet na głębokiej wodzie...jest bardzo bezpieczny.. Mój synek uwielbia basen... jestem ze śląska i polecam basen w dąbrowie górniczej "nemo" - super sprawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia-linka Re: dziecko a basen 01.07.08, 13:07 ja też jestem ze śląska dzięki za radę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palina22 Re: dziecko a basen 01.07.08, 13:51 ja ylam z malym jak mial 9 miesiecy-polecam ta rozrywke dziecko bylo zachwycone mozna zabrac cos co maluch bedzie lapal i rzucal do wody a na basenie bylam w libercu w czechach Odpowiedz Link Zgłoś
nullik Re: dziecko a basen 01.07.08, 14:43 Chodziliśmy z małym na specjalnie zorganizowane zajęcia dla takich maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
stryjka Re: dziecko a basen 01.07.08, 14:51 hej, ja zaczełam brac syncia na basenik jak mial 4 miesiące.zadowolony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chestnutflower Re: dziecko a basen 01.07.08, 19:10 Corcia po raz pierwszy byla na basenie tydzien temu (ma prawie 5 miesiecy) i bardzo jej sie podobalo Plywala w wodzie tylko przy podrzymaniu glowki, faja sprawa, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin30 Re: dziecko a basen 01.07.08, 19:28 Biorę małego na basen od kiedy skończył 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
hanah.vic Re: dziecko a basen 01.07.08, 19:31 madzia-linka napisała: > Witam chciałabym się wybrać z moim 8-miesięcznym synkiem na basen. czy któraś z > Was drogie mamy była ze swoja pociechą na basenie. czy polecacie jakis basen d > la takiego malucha i co radzicie? Pozdrawiam Ja chodzę ze swoją 5 m-czną córą. Zaczełyśmy jak młoda miała skończone 3 miesiace. Chodzimy na takie zajęcia z instruktorem dzieki czemu w dzidziusiowym basenie nie ma dzieci które chlapia wodą na niemowlaczki. Woda jest ozonowana, cieplejsza niz w duzym basenie. Nie wiem w jakim mieście mieszkasz, my w Wawie i tu polecam basen na Ochocie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ala-77 Re: dziecko a basen 02.07.08, 06:52 Moj synek mial 6 miesiecy jak pojechal pierwszy raz (mamy daleko). Na bobasach sa filmiki, ma tez zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Polecam: 02.07.08, 08:48 www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79406,4436911.html Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: dziecko a basen 02.07.08, 15:18 byłam z pięciomiesięczną córeczką w aqua parku, woda chlorowana, byłam dwie godziny. Dziecko zachwycone, nie zachorowała, chlor nie podrażnił. Było super. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: dziecko a basen 02.07.08, 15:28 ten aqua park to Nemo w Dąbrowie Górniczej, ale nie wiem, czy teraz polecić, bo na pewno mają zniżkę teraz dla dziatwy szkolnej, więc multum ludzi. Choć w sumie w brodzikach chyba dziatwy szkolnej jest mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
allus78 Re: dziecko a basen 03.07.08, 09:17 ja byłam wczoraj w nemo po południu- ludzi dużo, ale bez przesady... mały pływal w pontoniku, szalał, chlapał wodę - był szcześliwy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś