Dodaj do ulubionych

Multi Baby Kino

12.07.08, 15:29
Wiem, że w Multikinach są organizowane specjalne seanse dla rodziców z małymi dziećmi (przynajmniej w Szczecinie tak jest), bodajże w środy (ale mogę się mylić). Ściszony dźwięk, przyciemnione światło, miejsca do przewijania itd.

Trochę się stęskniłam za wypadami do kina i jestem ciekawa, czy któraś z Was była na takim seansie? Warto? Dzieci są spokojne czy raczej marudzą? Film da się trochę pooglądać, czy trzeba się raczej zająć maluchem? wink
Obserwuj wątek
    • stokrotka.a Re: Multi Baby Kino 12.07.08, 15:41
      Ja też jestem bardzo zainteresowana tym kinem,nie byłam i podłączam się do wątku smile
      • zoey7 Re: Multi Baby Kino 12.07.08, 16:07
        Tez nad tym myślałam, ale sądzę, że maluchowi po 5 minutach by się
        znudziło a ja nie mogłabym się skupić na filmie smile
    • ez-aw Re: Multi Baby Kino 12.07.08, 17:16
      Nie byłam choć mam ochotę. Czytałam kiedyś wypowiedzi kobiet które były -
      podobno jest bardzo fajnie. Sale przystosowane, duże odstępy między fotelami by
      zmieścił się wózek, ciepło by bez problemu można było przewinąć dziecko.
      Wypowiedzi tych kobiet mnie zachęciły, tylko nie grają nic fajnego u mnie sad( A
      przynajmniej nic co by mnie interesowało.
    • lilka.k Re: Multi Baby Kino 12.07.08, 18:35
      POlecam. Jak byli mniejsi, to sobie spali w wozku lub fotelikach na siedzeniach.
      Gdy byli juz bardziej mobilni, to puszczalam na podloge, tam ejst wykladzina, to
      sobie hasali a ja w pierwszym rzedzie ogladalam film.
      Juz nie chodze, bo filmu nie jestem w stanie obejrzec.
      Do dyspozycji w cenie biletu (10 zl) sa lezaczki, pieluchy pampers, wszystkie
      rozmiary, chusteczki pampers, 2 przewijaki.
      Sciszony dzwiek, jasniej i w ogole bardzo fajnie!
    • 2award Re: Multi Baby Kino 16.07.08, 21:25
      Polecam!!
      Dzisiaj wybraliśmy się razem z mężem i maluchem... super, wózek zostawia się w
      pomieszczeniu obok sali (pani wydaje numerki), są do wypożyczenia foteliki,
      jeśli ktoś potrzebuje. bilet kosztuje 10 zł, miejsce dla malucha pomiędzy
      fotelami rodziców free (ale nie miejsce na wózek jak ktoś wcześniej pisał, tylko
      na postawienie na fotelu fotelika z dzieckiem), światło nie za ostre, głos
      ściszony, temperatura odpowiednia, przewijaki, zabawki.
      byliśmy w warszawie na ursynowie, było dużo dzieciaczków, nawet jeśli część
      hałasowała, to i tak można było oglądać film. ale ile filmu obejrzysz, to juz
      zależy od Twojego smyka, ale generalnie większość kimała - chyba taki senny
      nastrój dla nich (oprócz tych biegających i raczkujących)
      w każdą środę o 12,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka