karolina083 06.08.08, 13:53 uzywa ktos zelu na zabkowanie Calgel? jakie rezultaty,pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiny.com Re: zabkowanie 06.08.08, 14:40 My uzywamy Bobodent - ma bardzo podobny sklad, substancja czynna to lidokaina. Nie widze jednak jakiejs dramatycznej ulgi u malej po zastosowaniu zelu. Nawet jesli jest jakis efekt (w co watpie po obserwacjach) to jest on bardzo krotkotrwaly. Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: zabkowanie 06.08.08, 22:16 Miałam calgel,bobodent i dentinox.Jakos nie widziałam róznicy.Z tym ze bobodent jednak był z nich najsłabszy.Ponoć chwalą dentinox ale wydaje mi sie ze działa podobnie do calgelu.Słyszałam ze orajel jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
marenika Re: zabkowanie 06.08.08, 22:23 ja używam bobodent, na początku też nie widziałam różnicy bo żel szybko spływał ze sliną ale odkąd wzięłam się na sposób i przed nałożeniem żelu wycieram dziąsełka pieluszką tetrową, jest o wiele lepszy efekt! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
komona Re: zabkowanie 06.08.08, 22:52 Ja używam dentinoxu i działa, ale na noc, jak wyżynały się ząbki to dentonox tylko na chwilkę,bez panadolu nie mógł syneczek usnąć. Mój Smyk ma teraz 13 mies. i od jakiegoś mies. kiedy to przez 1-2 tyg. znowu się mu czwórki zaczęły wyżynać i nie wyszły jeszczeto najlepsze okazały się sucharki. Odłamuję mu po kawałeczku i wierzcie mi działająświetnie. Zje w sumie może pół sucharka i od razu robi się weselszy idzie się bawić,jakby zapominał o ząbkach Odpowiedz Link Zgłoś