caro_lina78 10.10.08, 08:55 Moja córka od kilku dni przeraźliwie piszczy. Cieszę się, że ćwiczy głosik ale ten dźwięk to tak jakby ktoś wbijał szpile w mózg. Czy to przejściowe, czy to minie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Strasznie piszczy 10.10.08, 09:00 Zapewne ma 4 miesiące, w tym wieku to normalne. A jak ma więcej bądź mniej (zawsze zastanawia się czemu osoby mające problem z maluchem nie podają wieku, chyba jest różnica między miesięczniakiem a roczniakiem) to też normalnie, minie. A dźwięk jest nie do zniesienia, faktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
madz-ia80 Re: Strasznie piszczy 10.10.08, 09:18 Moja jak zaczęła piszczeć to nie przestała do dziś (14m) Tylko, że teraz piszczy z jakiegoś konkretnego powodu np coś ją zachwyciło, leci jej ulubiona reklama itp. PS Oczywiście ze złości też piszczy Odpowiedz Link Zgłoś
natamaj1 Re: Strasznie piszczy 10.10.08, 09:46 moja ma prawie 5mscy i tez piszczy od miesiaca. Moge cie tylko pocieszyc ze czasami jej to mija na pare dni, tak jakby zapominala ale potem wraca ze zdwojona sila. Jak juz zacznie to mam wrazenie ze sie coraz bardziej nakreca, podoba jej sie i wchodzi na coraz wyzsze tony. Ostatnio miala taka faze ze kilka dni z rzedu zaczynala sobie piszczec ok. 5tej nad ranem. Podczas tych piskow mine ma zachwycona. Co zrobic, trzeba przeczekac W koncu nic jej nie boli, a maluchowi sprawia to radosc, gorzej by bylo jakby plakala. Odpowiedz Link Zgłoś