mamajulusi 13.11.08, 12:00 moja córka ma 5 miesięcy.czy do mycia główki używacie szamponu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smerfetka8801 Re: szampon do włosów 13.11.08, 13:16 moja jest młodsza ale ma sporo włosków myję mydełkiem abmbino i szybko tego nie zmienię Odpowiedz Link Zgłoś
agata99222 Re: szampon do włosów 13.11.08, 15:05 My od urodzenia Mustelę. Nawet tym szamponem zlikwidowałam ciemieniuchę. Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: szampon do włosów 13.11.08, 16:21 Jesli twoja córka ma niewiele włosów to wystarczy myć mydełkiem.Jeśli natomiast ma gęstsze włoski to możesz myć szamponem (ja myję bambino).Nie wiem jak jest z mydełkiem dla dzieci ale po szamponie nie łzawią oczka i to dodatkowo przemawiało do mnie za tym żeby myć szamponem. Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: szampon do włosów 13.11.08, 16:50 mój ma 7,5 m-ca; do końca 7-ego myliśmy płynami do kąpieli, które były i mydełkiem i szamponem w jednym. Dostał jednak od kogoś szampon Hippa - jest spoko; myjemy nim główkę codziennie i nic się nie dzieje. Polecam też kosmetyki Bambino (chociaż szamponu akurat nie znam); ale są super. Odpowiedz Link Zgłoś
usia-1984 bambino:) 13.11.08, 17:29 Myje małej od poczatku szamponem bambino kosztuje około 5zł nie szczypie w oczy tutaj wielki plus+ Ale faktycznie jak ma mało włosków wystarczy mydełko moja miała i ma duzo i gęsto)).Polecam ładni pachnie jest niedrogi i nie uczula w przeciwieństwie np. Johanson baby grrr.... POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
asienka28035 Re: bambino:) 13.11.08, 19:37 ja także myje szmponem BAMBINO(oliwka oczywiście też mamy) ładnie pachnie i nie szczypie w oczka a to bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś