1mama1 04.12.08, 23:07 bardzo proszę Was o pomoc. Mój synek (6 m-cy) dostał chrypki, katarku nie ma, gorączki też, tylko chrypka. Ogólnie jest wesoły jak gdyby nigdy nic. Proszę Was, czy mozecie mi coś poradzić? martwię się pomóżcie, pls! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwusia87.0 Re: chrypka, POMOCY pls! 04.12.08, 23:11 jesli gaworzy to pewnie od tegodo tej pory dziecko wydobywalo z siebie tylko dzwieki jak plakalo,a teraz poprostu nadwyrezyl gardzielko Odpowiedz Link Zgłoś
1mama1 Re: chrypka, POMOCY pls! 04.12.08, 23:17 sylwusia obyś miała rację. Lecz ja niestety obawiam się, że NIE jak dla mnie ewidentnie to jest chrypka czekam do rana, zobaczymy. Proszę o rady Odpowiedz Link Zgłoś
angelsik Re: chrypka, POMOCY pls! 05.12.08, 11:09 U mojego wczoraj sie własnie pojawila, równiez bez gorączki..nie ma cały czas, tak ze 3 razy słyszalam zachrypniete gaworzenie.Dałam pare razy do picia rumianek zamiast soczków(ma własciwosci odkazające, przeciwzapalne), i daję witaminkę C.konsultowalam z lekarzem- mam sie pojawic u niego jak nie przejdzie(dzis juz nie ma!). Odpowiedz Link Zgłoś
haberek1982 Re: chrypka, POMOCY pls! 05.12.08, 11:08 my tak mieliśmy niedawno lekarka telefonicznie zaleciła tantum verde-mówiła że nie szkodzi dawałam 4 razy dziennie po 2 dawki-w nocy nie podawałam i po 4 dniach było ok-pozdrawiamy i życzymy zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: chrypka, POMOCY pls! 07.01.09, 11:30 Mój niemowlak ma już któryś raz chrypkę, ba, chrypę Lediwe "mówi", płaczu prawie nie słychać Tantum verde można podawać niemowlakowi??? Odpowiedz Link Zgłoś