ad0 05.12.08, 13:31 mam pytanie,czy jak bym urodzila teraz dzidziusia czy na swieta moge jechac do rodzicow 200 km od domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 Re: ile dni ? 05.12.08, 14:38 ode mnie masz pozwolonko, żeby jechac z dzidzusiem na świętunia do mamusi i tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass Re: ile dni ? 05.12.08, 14:54 móc możesz, ale mi by się nie chciało, pierwsze dni w domuz noworodkiem, to rewolucja, nauka siebie i swoich zachowań nawzajem, przystosowywanie się dziecka i rodziców do nowej sytuacji. Nie chciałoby mi się tułac wtedy z maluchem po ludziach zamiast spokojnie siedzieć w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczka Re: ile dni ? 05.12.08, 15:01 Móc to mozesz, a czy będziesz chciała i miała ochote to poczekaj i zobacz. Wtedy zdecydujesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
tu_mama Re: ile dni ? 05.12.08, 16:20 jedź dla zdrowia psychicznego pierwsze tygodnie do sajgon, rodzice na pewno ci pomogą, a poza tym to taka odskocznia psychiczna od pieluszek i kupek. ja mam 4 tyg. córcie, i jade na swięta 200km do teściów - odpoczne psychicznie, porozmawiam z ludźmi, na co dzień siedze sama z dzieckiem a mąż w pracy. w wigilie chyba bym się popłakała sama zapakuj się dobrze, jedźcie ostrożnie, upewnij się czy na miejscu wszyscy zdrowi. i wesołych i spokojnych! Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko Re: ile dni ? 05.12.08, 16:36 zależy również jak będzie wyglądał transport- jeśli w foteliku to raczej nie wskazane aby taki malec przebywał w nim tyle czasu. Zdaje się, że tylko wybrane gondole są bezpieczną formą podróżowania, taką jaką daje fotelik. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d jasne... 05.12.08, 16:52 moj maly na 5 dzin po porodzir odbyl 700 km podrozy i znosl ja super. Odpowiedz Link Zgłoś
zefirekk Re: ile dni ? 05.12.08, 20:26 moj syn miał 7 dni jak jechał 250km - od miejsca urodzenia do miejsca zamieszkania - całą podróż przespał. Ze spokojem możesz jechać - inna kwestia czy Ci się będzie chciało Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_s Re: ile dni ? 07.12.08, 00:53 Ja urodziłam 4 grudnia i na święta pojechaliśmy 70 km. Odpowiedz Link Zgłoś