mbw78 02.02.09, 10:30 piszcie proszę jak sobie radzić kiedy w 11 miesiącu idą wreszcie zęby ale... wszystkie na raz... całą góra się pzrebija... masakra, te żele aptekowe są za słabe, dziąsłą napuchnięte, gorączki brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_miare_normalna Re: Sposoby na trudne ząbkowanie 02.02.09, 13:31 Oj znam to.Moja 7 miesięczna dostałą zęba 2 dni temu,a dziś ma znów spuchnięte.Daje panadol w syropie dla dzieci tylko na noc i smaruje żelem bobodent.Mam spokój całą noc. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Sposoby na trudne ząbkowanie 02.02.09, 18:01 Próbowałaś Dentinox'u? Jest z lidokainą, więc znieczula dziąsła. U nasz wyszły dwa zęby jednocześnie i smarowałam tym przed każdym karmieniem- inaczej pluła piersią Odpowiedz Link Zgłoś
dragica Re: Sposoby na trudne ząbkowanie 02.02.09, 18:11 Tu gdzie mieszkam na bolesne zabkowanie zaklada sie dzieciom naszyjnik z bursztynow.Ja stosuje zel Calgel. Odpowiedz Link Zgłoś
emka001 ORAJEL BABY 02.02.09, 21:33 Spróbuj tego preparatu, ma największą ilość środka znieczulającego dostępnego na naszym rynku. Odpowiedz Link Zgłoś