greta118 18.02.09, 08:46 Lejdis, czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego pediatrę w EnelMedzie Wwa? Lada moment urodzę swoje pierwsze dziecko i będę wdzięczna za jakieś polecenie od Was. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meggi80 Re: EnelMed pediatra 18.02.09, 09:56 Witam, my od grudnia chodzimy do dr Kałandyk jest pediatra-neonatologiem. Jest bardzo symatyczna, cierpliwa, odpowiada na każde pytania, doradza,bardzo fajnie zajmuje się naszym niemowlakiem. Przyjmuje tylko na Puławskiej. Moje koleżanki chodzą do dr. Postka w Blue City i też są zadowolone. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vi-23 Re: EnelMed pediatra 18.02.09, 10:31 dr Blachowska-Arkadia, super kobitka!!! bardzo mila,dokladnie bada,mowi wszystko co powinna powiedziec jako lekarz,wszystko objasnia a potem slucha pytan,na kazde odpowiada i 5 razy sie upewnia czy o wszystko zapytalas,bylam u niej jak urodzilam synka i naprawde o wszystkim powiedziala nawet bardzo nie mialam o co pytac polecila mi ja siostra,jej coreczka czesto chorowala jak byla mala,inni lekarze faszerowali ja antybiotykami a okazalo sie ze ma alergie dla tej dr podanie antybiotyku to ostatecznosc, naprawde goraco i z czystym sumieniem polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: EnelMed pediatra 18.02.09, 11:27 godny polecenia, moim zdaniem, jest dr Grzegorz Postek oraz dr Maria Łuczyńska-Picewicz oboje kompetentni, słuchający i przejmujący się małym pacjentem szerokim łukiem radzę omijać natomiast dr Jadwigę Gorzel-Lasotę, chyba, że jesteś zwolenniczką zimnego chowu, porzucania dziecka w łóżeczku i metod "na wypłakanie"... Odpowiedz Link Zgłoś
greta118 Re: EnelMed pediatra 18.02.09, 14:48 Bardzo wam dziękuję i życzę dużo zdrowia dla waszych maluszków. Odpowiedz Link Zgłoś