aleksandra54321 01.03.09, 20:55 witam, czy ktoś z was ma lub miał wanienkę fisher price z hamaczkiem? czy była praktyczna i wygodna, czy warto ją kupować? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semi-dolce Re: wanienka fisher price 01.03.09, 21:23 Nie mam, miałam zwykłą. Jeśli jest droga, to nie warto, bo po 2 miesiącach i tak przesadzisz dziecie do dużej wanny. W każdym razie ja przesadziłam a wanienka poszła na strych. Odpowiedz Link Zgłoś
neonka81 Re: wanienka fisher price 01.03.09, 23:05 Nie warto.Moja mala urodzila sie duza i dluga (3.45kg i 55 cm) Hamak byl w uzyciu raz i byl wielki placz. Pod jej ciezarem plecy dotykaly wystajcego plastiku na spodzie wanienki ( ogranicznik zeby dziecko nie zjechalo jak siedzi w wanience)wiec i tak bylo trzeba przetrzymywac jej plecki. Wanienka mala, pewnie bedzie uzyta max do 4 miesica bo i bedzie trzeba kupic cos wiekszego, od 7 tygodnia nie dalo sie juz malej polozyc bo brakowalo miejsca albo woda sie przelewala, wiec teraz opcja tylko na siedzaco. Jedyny plus do ten ogranicznik, dziecko siedzi samo i nie ma obawy ze zjedzie. Uwazam ze to wyrzucona kasa w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_1975 Re: wanienka fisher price 01.03.09, 23:20 ja takiej wanienki nie miałam, za to widziałam w niej dziecko w kąpieli, uważam, że zakup takiej wanienki to totalna pomyłka. My używaliśmy takiej zwykłej z tych większych i powiem szczerze, że tylko przez jakieś max 2 m-ce, potem przerzuciliśmy małą do wanny Odpowiedz Link Zgłoś
kinmalek Re: wanienka fisher price 01.03.09, 23:27 Nie kupuj jej,to totalna porażka!!Dziecka nie da się położyć na hamaczku bo przegroda na dnie wanienki wbija się w plecy.Jak już dziecko siada to ten próg też przeszkadza,wanienka jest przez to za krótka.Kompletnie nie funkcjonalna rzecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: wanienka fisher price 02.03.09, 10:46 Potwierdzam. Ta wanienka w naszym przypadku to była totalna porażka. Próbowaliśmy w tym kąpać ze 3 razy w różnych okresach i u nas to nie działało. Kasa wywalona w błoto. I to niemała. Super się kąpie w wanience za 25 zł (w IKEA kiedyś były jeszcze takie fajne z gumowanym dnem). Odpowiedz Link Zgłoś
azik77 Re: wanienka fisher price 02.03.09, 11:17 Ja również zdecydowanie odradzam!!! Totalna porażka. Najpierw jak córka była noworodkiem, to położna odradziła, bo hamaczek to zbiorowisko grzybów i bakterii, a jak teraz ma 3 miesiace i wczoraj próbowałam ją wykąpać, to kolejna porażka- cały brzuszek i kolanka ponad wodą i do tego sie przelewa, plecków ani główki nie ma jak umyć. Fatalna rzecz! Szkoda pieniędzy. Ja również sobie chwalę wanienkę z Ikei- głęboka i moja córka uwielbia się w niej pluskać. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra54321 Re: wanienka fisher price 02.03.09, 17:19 Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Dzięki Wam zdecydowałam się jej nie kupować. Faktycznie wydawała mi się praktyczna ale z tego co przeczytałam okazuje się że w praktyce jest zupełnie inaczej. Pójdę za radą i poszukam wanienki w Ikei a za zaoszczędzone pieniążki kupię małemu coś fajnego Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś