w_miare_normalna 22.04.09, 10:37 Moja 10 miesięczna córka wykonuje ruchy jak przy chorobie sierocej.Robi to często i już dawno choć nasiliło się gdy zaczęła raczkować.Wspomnieć pediatrze przy wizycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beliska Re: problem(ik) 22.04.09, 11:40 Gdyby moja tak robiła wspomniałabym, bo nie wiem co to i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: problem(ik) 22.04.09, 11:48 ale ze co? buja sie? do przodu-tyłu czy na boki? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.chonly Re: problem(ik) 22.04.09, 12:04 Moja ma to samo, hehe. Siedzi i kiwa sie Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.chonly Re: PS. 22.04.09, 12:06 Mam kolezanke, ktorej corka tez tak zaczela robic jak miala ok 8 mcy. Teraz ma 2 lata i jeszcze jej sie zdarza. Ale wsyzstko jest OK. Widocznie niektore tak lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: PS. 22.04.09, 12:07 Buja się do przodu i tyłu we pozycji siedzącej.Sąsiadka moja wychowywała się w domu dziecka i mówiła,że to właśnie bujanie na chorobę sierocą,sama tak robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.chonly Re: PS. 22.04.09, 12:12 Tak tak, te dzieci sie tak wlasnie bujaja. Kiedys sie z mezem smialismy, ze nam mala wstydu narobi jak sie zacznie bujac w miejscu publicznym, hihi A ta corka od mojej znajomej to bujala sie tak tylko jak miala za soba oparcie i glowa strasznie mocno w nie uderzala. Drastycznie to wygladalo, ale nic jej nie jest Moja mala robi tak jak sie bawi na podlodze, siedzi sobie i sie buja Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: PS. 22.04.09, 12:42 Moja właśnie też jak się bawi na podłodze i w wózku. No i jak jest śpiąca. Odpowiedz Link Zgłoś