yoshi25 05.06.09, 11:43 Witam! Czy któraś z Was posiada lub posiadała NOSIDELKO WOMAR KANGAROO Nr6 lub 7? Jeśli tak to proszę o opinie oraz odp.na pytanie czy jest możliwość noszenia go później na plecach. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga_owca Re: Nosidełko Womar Kangaroo nr 6 lub 7 05.06.09, 18:00 nie posiadam ale widząc zdjęcia na pewno bym go nie kupiła jak i żadnego innego twardego, usztywnionego dyndadełka a na pewno nie nosiłabym w nim swojego dziecka nie swojego tez nie jesli chcesz naprawdę dobre nosidło to zajrzyj na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603 Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Nosidełko Womar Kangaroo nr 6 lub 7 05.06.09, 21:10 mam nosidło sztywne womara, ale nie wiem czy to o które Ci chodzi. Używam sporadycznie, bo jest niewygodne dla mnie i dziecko faktycznie w nim wisi. Ale oczywiście wszyscy Cie tu zjadą, bo na tym forum używa sie tylko chust lub mei tai. Oczywiście mozna kupić nosidło za parę stów, będziesz wtedy super mamą, a producent na pewno sie ucieszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carolinecat Re: Nosidełko Womar Kangaroo nr 6 lub 7 05.06.09, 21:47 > Używam sporadycznie, bo jest niewygodne dla mnie i dziecko > faktycznie w nim wisi. no i właśnie dlatego mamy inwestują w nosidła ergonomiczne, bo w nich i mamie, i dziecku jest wygodnie, a dziecko nie wisi. po cholerę kupować g... za kilkadziesiąt złotych, skoro nie spełnia swojej funkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia nie koniecznie kilka stów 06.06.09, 11:17 nowka mei tai szyty na zamówienie, pod rozmiar i w ogóle kosztuje 150 zl. a wygoda noszenia niesamowita. mozna tez kupic nosidło ergonomiczne uzywane np takie: 40zl nie majątek po co kupowac cos co funkcji swej nie spełnia. bo tanie? Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: nie koniecznie kilka stów 07.06.09, 09:49 nie kupiłam, dostałam. Jestem zwolenniczka noszenia dziecia "na rekach" lub wożenia w wózku. Taka juz ze mnie nienowoczesna mama Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: Nosidełko Womar Kangaroo nr 6 lub 7 07.06.09, 10:01 atena12345 napisała: > mam nosidło sztywne womara, ale nie wiem czy to o które Ci chodzi. > Używam sporadycznie, bo jest niewygodne dla mnie i dziecko > faktycznie w nim wisi. to faktycznie super reklama tego nosidła Ale oczywiście wszyscy Cie tu zjadą, bo na > tym forum używa sie tylko chust lub mei tai. e tam, na tym to nie, na tym, które zalinkowałam to i owszem Oczywiście mozna kupić > nosidło za parę stów, będziesz wtedy super mamą, a producent na > pewno sie ucieszy. za parę stów mozna kupić też koszmarne wisiadło, tylko znanej firmy... ale ja akurat na komforcie dziecka nie oszczędzam, poza tym co to za oszczędzanie - mamy manduce, w której mały jeździ już ponad rok i pojeździ jeszcze troche czasu, bo ona do 20 kg a potem albo sprzedam - pewnie z zyskiem nawet, bo gdy kupowałam to były znacznie tańsze albo będę nosić kolejnego pasażera no i my nosimy go codziennie a w tym wspomnianym 20 kg dziecka sobie nie wyobrażam... Pozdrawiam ja również Odpowiedz Link Zgłoś