m-s12 06.07.09, 16:45 od kiedy można dziecko wsadzać do spacerówki? mój ma 3 m-ce i zanic niechce jeżdźić w głębokim.Zastanawiałam się czy jak go włożę do spaceróki na leżąco to może będzie lepiej, ale czy można? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierlena Re: spacerówka od kiedy? 06.07.09, 16:50 Mam to samo, moja córeczka ma prawie 4miesiące)) ale uważam,że jest jeszcze za wcześnie. Tez się zastanawiałam od kiedy można wozić w spacerówce, aby nie było szkody dla kręgosłupa... Odpowiedz Link Zgłoś
manaro Re: spacerówka od kiedy? 08.07.09, 13:32 ja swojego synka do spacerówki włożyłam jak miał niecałe 3 miesiące, jak sie tylkoo ciepło zrobiło. spacerówka rozkłada się całkowicie na płasko, jakby nie miała to czekałabym aż zacznie sam pewnie siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: spacerówka od kiedy? 06.07.09, 16:51 Mialam tylko spacerowke przystosowana dla dzieci od 0. Pierwszy raz na drugi dzien po wyjsciu ze szpitala - to byla niecala 6 doba dziecka . Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-250 Re: spacerówka od kiedy? 08.07.09, 12:51 tez o to pytałam ) forum.gazeta.pl/forum/w,572,97320419,97331162,Re_kiedy_do_spacerowki.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaklocia-3 Re: spacerówka od kiedy? 06.07.09, 16:53 1 lipca ktoś zadał to samo pytanie i tam jest trochę odpowiedzi.Może zamiast powielac wątki wystarczy wklepac w wyszukiwarkę czy już coś takiego jest Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaklocia-3 Re: spacerówka od kiedy? 06.07.09, 17:51 nie przepraszaj, bo nie masz za co tylko po prostu mało kto odpowiada na takie "powielane"pytania. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: spacerówka od kiedy? 06.07.09, 22:03 m-s12 napisała: > od kiedy można dziecko wsadzać do spacerówki? mój ma 3 m-ce i zanic > niechce jeżdźić w głębokim.Zastanawiałam się czy jak go włożę do > spaceróki na leżąco to może będzie lepiej, ale czy można? Ja wożę w spacerówce na płasko od samego początku (z tym, że na początku z racji że było zimno miałam włożoną do spacerówki taką przenośną gondolkę od kompletu). Teraz jak zaczęły się upały. Zdjęłam ze spacerówki co się dało, żeby zapewnić córce przewiew i wożę ją w spacerówce na płasko. Śpi sobie smacznie a jak się obudzi to ma lepszy widok i mniej marudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: spacerówka od kiedy? 07.07.09, 14:46 moja młoda przesiadła się do spacerówki od 7 miesiąca. wcześniej jeździła w foteliku, ale w te upały za bardzo się pociła... Odpowiedz Link Zgłoś
annix-1 Re: spacerówka od kiedy? 08.07.09, 12:14 Mój ma prawie 5 miesięcy, ale prawdę mówiąc nie myslałam o tym, aby go już przesadzać do spacerówki. Myślę, że to stanowczo za wcześnie. Oczywiście dzieci i ich potrzeby są różne. Odpowiedz Link Zgłoś