kasiorka_88 21.08.09, 23:31 co kupić 3 miedięcznej dziewczynce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semi-dolce Re: prezent na chrzciny 22.08.09, 00:03 To zabawkę jakąś. Może matę albo karuzele. Mój syn uwielbiał taki stojak, "muzyczny przyrząd gimnastyczny" fisher price to się nazywa. Fajne sa owoce tiny love - jabłkowy andy albo pomarańczowy ozzy. Ostatnio modna jest żyrafa sophie, ale nie wiem czy się sprawdza, bo nie mielismy. Może uda ci się za tę sumę kupic hamak - fantastyczna rzecz. Możesz też jakieś ubrania, byle za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorka_88 Re: prezent na chrzciny 22.08.09, 00:08 dzieki za rady wlasnie trafilam przypadkiem na ta zyrafe i czytam sobie. z tym ze nie wiem czy oni o tym slyszeli... ta zabawka nie wyglada na swoja cene i nie chce zeby wyszlo ze kupilam cos w sklepie wszytsko po 5 zl wczesniej zastanawialam sie nad matami ale widze ze ceny sie wahaja od nawet 50 do prawie 300 wiec boje sie ze te do 100 zl do jakas lipa bedzie ;/ i czytalam cos o tych misiach z bijacym sercem ze fajne dla maluchow takich Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce maty nie lipy do stówy 22.08.09, 00:17 klasyka fp: allegro.pl/item709308634_nowa_fisher_price_mata_rainforest_l1664_bonus.html z podnoszonymi bokami, podobno fajna rzecz: allegro.pl/item710916040_mata_edukacyjna_kojec_mis.html i do leżenia na brzuchu, te miał mój syn i była super: allegro.pl/item701385931_tiny_love_mata_czas_dla_brzuszka_sklep_urwis.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorka_88 Re: maty nie lipy do stówy 22.08.09, 00:29 dzieki jeszcze raz ta pierwsza bardzo mi sie podoba. jakos przeoczylam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: maty nie lipy do stówy 22.08.09, 01:28 A nie lepiej kupić coś co będzie miała dłużej niż przez kilka miesięcy? Nawet jeśli doceni to dopiero za jakiś czas? Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: maty nie lipy do stówy 27.08.09, 11:27 Choćby jakieś srebrne pamiątkowe dewocjonalia. W końcu to chrzciny a nie gwiazdka Odpowiedz Link Zgłoś
arekmx Re: prezent na chrzciny 22.08.09, 10:03 Niektórzy lekarze proponują zafundować dziecku dodatkowe szczepionki jako prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: prezent na chrzciny 22.08.09, 12:34 www.pledy.pl piękna rzecz, pamiątka na lata, 130 zł Odpowiedz Link Zgłoś
atucapijo mata 22.08.09, 14:24 ja bym maty nie kupowala,zwl jak dziecko ma juz 3 mce - u nas rain forest byla uzywana od 3.5 mca do 4 mce, potem sie znudzila, i maly sie wsciekal, ze go ograniczala w ruchah ( nie mogl sie turlac plecy- brzuch plecy, bo te palaki i boczne ograniczniki rpzeszkadzaja). w sieci widialam krzeselka do karmienia Drewexu,ok 90 zl, z ktorych mozna zrobic stoliczek i siedzisko, jakd ziecko podrosnie, to fajny rpezent, ale wyczaj, czy ktos inny nie kupuje podobnj rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maja.46 Re: mata 22.08.09, 17:00 moja dostała sliczne zlote serduszko z apartu w internecie za ok 150zl z diamencikami. moze sa inne tansze wersje. Odpowiedz Link Zgłoś
gumi02 Re: mata 26.08.09, 22:59 maja córka dostała złote kolczyki,dziś ma 7 lat i je nosi i ponosi jeszcze długo,a synek teraz dostał złoty łańcuszek i myślę że też będzie kiedyś z niego zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs Re: prezent na chrzciny 27.08.09, 12:37 Moja dostała zloty medalik, łancuszek, zabawki, ubranka, pamiatki i pieniadze, za ktore jej kupilismy lezaczek bujaczek i krzeselko do karmienia. Chrzesnica meza dostala tez bizuterię, matę, pieniazki i pamiatki. Wybór jest calkiem spory Odpowiedz Link Zgłoś