justhy 31.08.09, 14:16 Po jakim czasie stosowania Debridatu zauważyłyście, że kolki u dzieciaczków się zmniejszyły albo zniknęły? Ja mojej małej podaję go 3 razy dziennie po 2,5 ml od 5-ciu dni, a kolki są ciągle takie same... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga_owca Re: Debridat 31.08.09, 14:23 mi lekarka powiedziała, że powinien zacząć działac do 2 tygodni nie zadziałał, przestałam dawać ale synkowi nic nie pomagało a problemy z brzuszkiem ma do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
agul-ex78 Re: Debridat 31.08.09, 14:30 nam pomoglo po jakis 10 dniach, jesli to wlasnie to pomoglo, bo zaczelam tez malego czesciej klasc na brzuszku, masowac itd Odpowiedz Link Zgłoś
rudam23 Re: Debridat 31.08.09, 14:41 ja też usłyszałam,że pomaga po 2 tyg. najwcześniej. Podawałam 1,5 miesiąca - nam nie pomógł. Odstawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gp-pp Re: Debridat 31.08.09, 17:37 u mnie Debridat wogóle nie przyniósł rezultatu. nie działał. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: Debridat 31.08.09, 20:08 Wcale nie musi pomóc. U nas nie pomagał i nie szkodził w przeciwieństwie do kopru i wszystkich leków typu infacol, sab simplex itp. Jakby lek do tygodnia nie pomagał, nie podawałabym go więcej, bo nie ma sensu i próbowałabym inny. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: Debridat 31.08.09, 20:09 Doczytałam, ze trzeba dłużej przyjmowac niz tydzień. Podawałam duzo dłużej bez efektu, ale jesli nie pogarsza sprawy, to próbuj te dwa tygodnie minimum. Możesz podawac tez inne specyfiki przy debridacie. Odpowiedz Link Zgłoś
justhy Re: Debridat 31.08.09, 21:31 Ja próbowałam już wielu specyfików: Espumisan, Infacol, Gripe Water, Plantex, Sab Simplex i nic nie pomaga... Sab Simplex zaszkodził... nasilił kolki... Odpowiedz Link Zgłoś
justhy Re: Debridat 31.08.09, 22:26 jejku... nikomu nie pomógł... a takie nadzieje w nim pokładałam... mógłby chociaż mojej córci pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś