ziena77 16.09.09, 22:53 W jakich kolorach sa pokoje Waszych dzieciaczków-ściany, mebelki? Przymierzam sie juz od paru miesięcy do zrobienia Blance pokoju ale jakoś mi ciężko to idzie. Mam za dużo pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my_cha1 Re: pokój dziecka 19.09.09, 19:38 mój Kuba meble ma niebiesko-kremowo-zielone (gł niebieskie, ale kolory są delikatne, psatelowe, nie pstrokate, a trochę się tego obawiałam) ściany takie, hmm, kremowe (konkretnie pastelowy żonkil) i jasną podłogę z paneli planuję jeszcze jakoś ściany ożywić (raczej będą naklejki), ale jeszcze dojrzewam do tego co i jak zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
natemi Re: pokój dziecka 19.09.09, 20:58 Córa ma pokój w kolorze szafranowym, jasną podłogę i jaśniutkie meble z kolorowymi koszami (Ikea). Jest ma forum Muratora wątek o pokojach dziecięcyh forum.muratordom.pl/pokoje-dla-dzieci- zdjecia-dolaczcie-jak-macie,t118066.htm . Może coś Ci wpadnie w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: pokój dziecka 19.09.09, 21:36 meble mam stąd : www.meblik.pl/ - gładkie bez wzorów, ściany białe, na jednej z ścian fototapetę - nie na całą ścianę ok 1,8 na 1,8 coś jak obraz: www.tapety-artfunk.ig.pl/webcm/fototapety_dzieciece (wzór nr 9) dywan w mniej więcej w takim wzorze tylko okrągły www.babyvip.pl/index.php?products=product&prod_id=2885 starałam się żeby nie było za dużo różu, a jeszcze takie sidziska tylko w innych kolorach www.sklep.meble.pl/p3688,haba-siedzisko-mia.html kurcze jest tyle możliwości że jakbym mogła tobym ze 3 pokoje jej zrobiła podobały mi się z haby huśtawki, ale pokój Basi jest za mały na takie dodatki www.babyvip.pl/index.php?products=product&prod_id=1713 i taka www.babyvip.pl/index.php?products=product&prod_id=181 Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s zapomniałam o jeszcze jednym 19.09.09, 22:13 na drzwi zamówiliśmy jej z meblika tabliczkę z imieniem www.meblik.pl/pl/tabliczka-z-imieniem-twojego-malenstwa/ Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s i jeszcze kilka pomysłów 22.09.09, 14:23 pozaglądaj w linki: hbsklep.pl/ www.hokus-pokus.net.pl/index.php?MENU=produkty&cid=5&scid=10&OD=5 Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: pokój dziecka 21.09.09, 14:42 Ania ma pokój w dwóch odcieniach niebieskiego, do tego border z Kubusiem Puchatkiem, na jednej ze ścian taki zestaw www.allegro.pl/item740206310_dekoracje_scienne_kubus_puchatek_ mega_zestaw.html (na żywo zdecydowanie lepiej wygląda) mały dywanik - ciemnoniebieski z kilkoma geometrycznymi wzorami i do tego mebelki w kolorze sosny Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: pokój dziecka 23.09.09, 21:20 Dzięki Laski za podpowiedzi. Jest tego sporo. Same piękne rzeczy. Haba ma bardzo świetne zabawki ale te ceny.... Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ruda_666 Re: pokój dziecka 09.04.20, 20:08 Poza kolorami warto jeszcze pomyśleć o innych rozwiązaniach na wykończenie ścian. Jednym z takich rozwiązań sa chociażby naklejki dla dzieci na ścianę. W ten sposób nam udało się osiągnąć bardzo ciekawą aranżację wnętrza w pokoju naszych dzieci. Wystarczy dobrze poszukać, a znajdziecie na pewno ciekawe naklejki edukacyjne dla dzieci, oraz wiele innych, które nie tylko sprawią naszym dzieciom przyjemność. Pozwolą im też w penym zakresie się rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś