Dodaj do ulubionych

urodzone 16 marca 2004

14.11.04, 08:29
tak sobie pomyślałam że miłoby było poznać rodziców dzieci urodzonych 16
marca 2004 tak jak mój synek. A może znajdziemy wspólne cechy naszych
pociech? piszcie na adres gazetowy
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • prolens Re: urodzone 16 marca 2004 14.11.04, 08:32
      Moja Basia jest z 15 marca tego roku... smile))
      • cocosek1 Re: urodzone 16 marca 2004 14.11.04, 08:41
        moj prawie tez bo z 2h35 w nocy z 15 na 16. jestesmy z krakowa a wy?
        • prolens Re: urodzone 16 marca 2004 14.11.04, 08:51
          Niezle, bo moja w nocy z 14 na 15 o 3.40!!!!!
          My jestesmy z warszawy.. pochwale sie od razu, ze Basia od paru dni probuje
          wstawac!!!!! Czy Twoj maluch juz raczkuje??? Moja tylko pelza do tylu...
          • cocosek1 Re: urodzone 16 marca 2004 14.11.04, 09:10
            jeśli mamy się chwalić to mój od 3 tyg już stoi i właśnie z tym mam wielki
            problem bo jak nie chce spać to łazi po łóżeczku trzymając się barierki, a po
            podłodze zasuwa szybko (ale w pozycji pół pelzająco - raczkującej) trwa to
            dosyć długo wic chyba nie przejdzie w pełne raczkowanie tylko to taka jego
            własna technika. I podciąga się na wszystkim co spotka na drodze, krzesło,
            mebel, noga od stołu, etc. Jest jak "żywe srebro". Myślałam że jeszcze parę
            miesięcy będzie spokoju ale już nie można go dogonić.
            pozdrowienia od zmęczonej mamy
            • moniko25 Re: urodzone 16 marca 2004 14.11.04, 11:47
              Witam moja Sandra urodziła się 21 marca a miałam termin na 12-ego.Też już
              wstaje w łużeczku normalnie utrapienie jak delikatnie uderzy się o szczebelki
              to jest płacz a czasami się puszcza popisując się i upada wtedy jest taki żal
              że nie wyszłosmilez łużka zsówa się tyłem delikatnie odrazu na nóżki i jest wtedy
              taka radość że coś się udało, chyba muszę kupić chodzik A o raczkowaniu nie ma
              mowy owszem będzie robić różne dziwne figury typu koci grzbiet, stanie na
              głowie itp.ale do przodu jeszcze nie umie się poruszać, siedzieć zaczeła jak
              skończyła 5mc.Ciekawe kiedy zacznie chodzić:-}Pozdrawiamy wszyskie malichy z
              marca i ich mamusie!
              Monika&Sandra
    • cocosek1 Re: urodzone 16 marca 2004 14.11.04, 12:02
      mówicie że powinien już mówić mama? on nic nie mówi tylko buuuu, łaaaa
      • cloud-ac Re: urodzone 16 marca 2004 15.11.04, 22:54
        Witaj. Moja Zuzia jest z 23 marca, ale to wcześniak (termin 5 maja) więc nie
        można porównywać. Jeszcze niezbyt stabilnie siedzi, a jeśli chodzi o mówienie to
        też coś mówi aaa,eeee,łueeeee itp. Ale na pewno znajdziesz więcej równieśników
        na marcowym wątku, na który zapraszam - niektóre maluchy już chodzą, mówią
        MARZEC 2004 część III
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka