syla.t 14.11.04, 11:58 ciekawe czy jest tu jakas mamusia ktora urodzila rownierz w ten dzien i co potrafia maluchy moja tylko siedziec potrafi i udalo jej sie kilka razy powiedziec mama ale juz zapomniala.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowy_porzadek Re: 01.05.2004 15.11.04, 17:24 Pozostaje tylko pogratulować Wspaniała data 1.05.2004, historyczny dzień dla naszego kraju i Unii Europejskiej. Dziecko będzie dumne, że się urodziło w dniu wstąpienia 10 krajów Europy do Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
moyka_77 Re: 01.05.2004 15.11.04, 23:41 Witam mamusię unijnego dziecka))) moja córcia Martynka też urodziła się w tym przełomowym dniu. Martynka jest strasznym niejadkiem, do wielkoludów nie należy ale za to jest wyjątkowo ruchliwa. Turla się bardzo intensywnie po całym mieszkaniu i czasami znajduję ją na kaflach w przedpokoju, dużo "gada" i radość sprawia jej wydawanie dźwięków w różnej intonacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta.b Re: 01.05.2004 19.11.04, 09:49 Cześć jestem mamą Emilki ktora urodziła się 01.05.04 w Gdyni o 23.45, więc ledwo się zmieściłyśmy w tym dniu. Mała jest bardzo pogodna i wesoa. Uwielbia bawic się ze swoją syarszą siostrą. Nielubi natomiast spać i ztym mam ogromny problem. Naprzykład wczoraj w dzień spała tylko 4 razy po 15 min., a wieczorem a raczej powinnam powiedzieć w nocy zasneła dopiero koło 2 w nocy. Przy dwujce dzieci jestam juz troszkę wykończona,ale mam nadzieję że o poprostu idą następne ząbki więc problem może sam się rozwiąże. Pozdrawiam wszystkie eMamy. Żaneta Odpowiedz Link Zgłoś
syla.t Re: 01.05.2004 24.02.05, 09:38 czesc co umieja wasze pociechy z tego wlasnie dnia i jak sie chowaja alicja mowi mama baba dada tata papa i wiele takich nie raczkuje zato caqly czas by stala na nozkach nie ma jeszcze zadnego zabka jest bardzo pogodnym dzieckiem i dalej karmiona jest piersia Odpowiedz Link Zgłoś