rebcia Re: skąd jesteście?? 12.02.05, 08:59 Cześć!!! Ja jestem z Katowic chociaż pochodze z Żywca. O dzidziusia staraliśmy sie 1,5 roku więc jestem bardzo szczęśliwa ,że w końcu rośnie moja fasolka. Chodze do dr Kiecki z Provity - tam leczyliśmy nasze problemy ,więc postanowiłam mu zaufać także podczas ciąży. 17 lutego ide na drugie USG i mam nadzieje ,że zobacze juz moje maleństwo - na pierwszym bylam poczatkiem 6t i był tylko pęcherzyk. Pozdrawiam Gocha. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.sobolewska Re: skąd jesteście?? 12.02.05, 12:18 witajcie jestem z Gdyni, mieszkam tu od 4 lat i tu urodził sie mój syn Kacper ale pochodze z moich kochanych Mazur, a konkretnie z Giżycka pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hautnah Re: skąd jesteście?? 12.02.05, 21:13 mieszkam w niemczech. zupelnie na polnocy i mam "rzut bertem" do danii. nie boje sie porodu, ze to nie w ojczyznie, tylko sie troszke ogolnie boje bolu a i jestem rodowita bydgoszczanka. Odpowiedz Link Zgłoś
jim100 Re: skąd jesteście?? 18.02.05, 12:54 to witam krajankę ja mieszkam w bydgoszczy, kiedyś na bartodziejach a teraz w sródmiesciu pozdr Monk Odpowiedz Link Zgłoś
kretoszczurek Re: skąd jesteście?? 17.02.05, 19:25 Cześć Mam na imię Paulina i na tym forum jestem nowa (niedawno was odkrylam)Jestem ze Stargardu Szczecińskiego czy ktoś jest z tąd co ja?? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiakrz Re: skąd jesteście?? 17.02.05, 20:00 Jestem z Nowego Stawu lekarza mam w Nowym Dworze Gdańskim, a rodzić chcę w Starogrardzie też Gdańskim.... Czy jest tu ktoś z okolic Starogardu??? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: skąd jesteście?? 18.02.05, 09:41 witajcie, ja jestem z M. Mazowieckiego, chyba jako jedyna, to moja pierwsza dzidzia, mam termin na koniec wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: skąd jesteście?? 18.02.05, 11:10 A ja jestem z Płocka. Pozdrawiam (12 tydz. się kończy) Odpowiedz Link Zgłoś
evette Re: skąd jesteście?? 18.02.05, 11:35 Hej!Jestem z Poznania,to moja pierwsza ciąża-10tc. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mkplus Re: skąd jesteście?? 18.02.05, 11:35 Pozdrowionka! Ja jestem troche pomieszana. Pochodze z Elku, od 5 lat Wroclaw, a lekarz - dr Warminska - Olesnica. Odpowiedz Link Zgłoś