romilka 11.01.05, 17:16 www.funfotka.pl/www/detal.php?foto_id=510&kat=8 słodziutka prawda?? pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza78 Re: SUPER FOTKA-oceńcie same... 12.01.05, 19:29 mialam ostatnio taki sen, podobny do tego zdjecia snilo mi sie ze patrze na moj brzuch i widze w ten sposob jak na zdjeciu jest nozka to raczke, super sen, mialam potem swietny humor pozdrowka elka Odpowiedz Link Zgłoś
maral97 Re: SUPER FOTKA-oceńcie same... 15.01.05, 21:45 ...ale szkoda, że to tylko fotomontaż! Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: SUPER FOTKA-oceńcie same... 15.01.05, 14:15 To zdjęcie jak dla mnie jest rodem z horroru. Wywołuje u mnie dziwne uczucia, przypomina mi sie sen, który mi sie kiedys przysnił. Okropny fotomontaż. Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: SUPER FOTKA-oceńcie same... 15.01.05, 20:51 Mnie to rozbawiło,ale mam mieszane uczucia po pierwsze nie wierze w prawdziwość fotki po drugie patrząc na to foto mam wrazenie ze dzieciczek okropnie sie męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: SUPER FOTKA-oceńcie same... 16.01.05, 09:25 Pewnie, kazdy ma prawo do swoich spostrzezen.Mi sie podoba pomimo ze to fotomontaz.A tak na marginesie to rozmawiałam z lekarzem i powiedział ze to mozliwe w koncowej fazie ciazy Pozdrawiam serdecznie!! Romi-Dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Musicie zobaczyc te zdjecia.... 16.01.05, 10:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9972346&a=12256303 Dziewczyny zobaczcie moze my niedługo tez załozymy taki watek i bedziemy wklejac swoje zdjecia z brzuszkami?? co wy na to?? wystarczy zrobic fotke zyfrowka alebo zeskanowac zdjacie i super pamiatka gotowa..,Dajcie znac czy miały byscie ochote zamiszczac takie fotki. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: SUPER FOTKA-oceńcie same... 16.01.05, 10:59 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=621 Tu sa wskazowki jak zamieszczac fotki ale my juz umiemy bo wklejałysmy swoje zdjecia ze slubow i zdjecia dzieciaczkow!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: SUPER FOTKA-oceńcie same... 16.01.05, 19:49 Moja przyjaciółka widziała coś takiego gdy jej siostra była w 9miesiącu i 'na żywo' byla przerażona.Tak więc jest to mozliwe i niekoniecznie jest to fotomontaż.Foto mi sie podaoba,ale tez mam wrażenie, że dzidzia się już męczy Odpowiedz Link Zgłoś
mama-in-spe Re: SUPER FOTKA-oceńcie same... 17.01.05, 15:46 O matko, makabra jak ze "Strefy mroku" czy "Archiwum X". Wiesz, to jest jednak forum dla kobiet w ciazy, które i bez tego mają czasem złe sny i smutne myśli, daruj sobie wklejanie takich makabresek Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: SUPER FOTKA-oceńcie same... 17.01.05, 16:27 Nie wiem czemu tak to odebrałas ale masz prawo.Na pewno czesci z nas sie podoba,a mi absolutnie nie kojarzy sie to z "makabrą" tym bardziej ze fotka jest umieszczona na "smiesznych fotkach".Mi sie bardzo podoba,ale oczywiscie rzecz gustu.A tak na marginesie to ja nie mam ani złych snow ani smutnych mysli,wrecz przeciwnie same dobre mysli do siebie przyciagam.Jesli uraziłam kogos ta fotka to przepraszam ale absolutnie nie miałam takiego zamiaru... Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: SUPER FOTKA-oceńcie same... 17.01.05, 20:44 Nie przejmuj się romilka. Ja tego też nie traktuje jako "makabry" bo w późniejszej ciąży tak to często wygląda(nie z taką dokładnością, ale jednak). To dopiero jest makabra - jak ma się wrażenie że w brzuchu siedzi "ośmiornica" i wszędzie ma swoje "macki". Pamiętam jak Michał się rozpychał i wystawiał pupe do głaskania. Teraz też czekam na te chwile, kiedy można będzie bez większego problemu rozpoznać wypięte części ciała. Pozdrawiam i życzę większego dystansu do życia. Odpowiedz Link Zgłoś