rosanna 03.02.05, 10:39 Ja odpoczywam, jestem w domu. Od kilku dni wieczorami mam nudnosci, tak jak wczesniej, ale skad to teraz sie wzielo? Biore zelazo, moze dlatego? Mam tez mniejszy apetyt, jakos na nic ochoty, a bylo juz tak pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewucha28 Re: jak Wasze samopoczucie? 03.02.05, 11:48 Ja generalnie czuje sie dobrze,ale po codziennej bieganinie i staniu w kuchni wieczorkiem plecki mnie bola więc poleguje i o dziwo znowu dość szybko zasypiam jak na początku ciązy.Czasami pobolewa mnie głowa i czasami ten upiorny bol ledzwiowo pośladkowy ,co promieniuje na całą lewa strone od pupy w doł,ale,daje rade.Co do nudności mam je po zjedzeniu czegoś tłustego (raczej unikam)ale faworki w związku z dzisiejszym tłustym czwartkiem robiłam wczoraj,zjadłam pare i wieczorem ratowałam sie mięta bo nie wiedziłam czy wyzione ducha czy przywitam sie z toaletą,dałam rade.Herbata mietowa niby nie jest wskazana,ale od czasu do czasu pomaga na niestrawności wiec przy takich problemach ją pijam. Mam w sobie dość sporo ikry teraz i zachowania euforycznego no i zaczęłam wic gniazdo,to samo miałam przy pierwszej dzidi: malowanie w domu,przestawianki, organizacja typu nowe meble w zamyśle itp....zobaczymy jak finanse pozwola bo plan mam super.Teraz staram sie duzo spacerować,chodzic do kina robic to czego nie bede mogła pod koniec ciązy np. z racji ocięzałości(mam nadzieje ze nie bedzie tak zle) albo po porodzie z racji oczywistej.Jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: jak Wasze samopoczucie? 03.02.05, 13:37 Ja sie czuje dobrze. Po 9-ciu h pracy jestem tylko troche zmeczona, mam duze problemy ze wstawaniem rannym. NUdnosci zauwazlam u siebie tak od 2 dni, tez nei wiem skad sie wziely. NIe objadam sie, nie mam zachcianek, ciaze jak narazie znosze dobrze i mam nadzieje, ze to sie nie zmini. Czasami jak dluzej stoje to tez mnie boli kregoslup i chyba teraz jak siedze dlugo to mi puchna nogi, czego wczesniej nie mialam, ale to tez nie codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: jak Wasze samopoczucie? 03.02.05, 13:49 u mnie tez wszystko ok, np moze poza bolami kregoslupa zwlaszcza na wieczor. brzusio rosnie i juz lapie sie na tym ze nie moge szybko chodzic tez juz snuje plany odnosnie pokoju damiana po przeprowadzce (krystian poki co zamieszka z nami, a komode i luzeczko ma.) damianowi dzis za to dokupilam piekna wielką kaczuche-pojemnik na zabawki i skrzynie piracka na male resoraki. ma juz stolik z krzeselkami , a wszystko w kolorach zolto- pomaranczowo- granatowych. dzis tez nie moglam sie oprzec i kupilam krystianowi komplecik na lato (slodziutki z misiem i pomaranczowy czyli w moim ulubionym do niedawna kolorze). szczerze mowiac to od poniedzialku zamiast pisc prace snuje sie, sprzatam i przegladam co mam a co mi jeszcze brakuje..... obiecalam sobie ze od poniedzialku biore sie do roboty bo wiosna tuz tuz ..... pozdrawiam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: jak Wasze samopoczucie? 03.02.05, 14:23 Samopoczucie całkiem ok,boli mnie kregosłup i czasem odczuwam taki "ciezar" w brzuchu.Jestem dosc senna i szybko sie mecze i to mi chyba najbardziej doskwiera!!Mdłosci tez czasm miewam.Oj to sobie troszke ponarzekałam Romi-Dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: jak Wasze samopoczucie? 11.02.05, 17:58 Juz dawno tak dobrze sie nie czulam, szczegolnie psychicznie. Po prostu jakas euforia mnie ogarnela. Nie moge sie juz doczekac synka Fakt, ze odpoczelam troche od pracy, wstawania i biegania. Mysle sobie nawet, ze gdyby nasza sytuacja (szczegolnie ekonomiczna) byla lepsza, to chyba jeszcze chcialabym jedno dzieciatko Tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś