Dodaj do ulubionych

jak Wasze samopoczucie?

03.02.05, 10:39
Ja odpoczywam, jestem w domu.
Od kilku dni wieczorami mam nudnosci,
tak jak wczesniej, ale skad to teraz sie wzielo?
Biore zelazo, moze dlatego?
Mam tez mniejszy apetyt, jakos na nic ochoty,
a bylo juz tak pieknie.
Obserwuj wątek
    • ewucha28 Re: jak Wasze samopoczucie? 03.02.05, 11:48
      Ja generalnie czuje sie dobrze,ale po codziennej bieganinie i staniu w kuchni
      wieczorkiem plecki mnie bola więc poleguje i o dziwo znowu dość szybko zasypiam
      jak na początku ciązy.Czasami pobolewa mnie głowa i czasami ten upiorny bol
      ledzwiowo pośladkowy ,co promieniuje na całą lewa strone od pupy w doł,ale,daje
      rade.Co do nudności mam je po zjedzeniu czegoś tłustego (raczej unikam)ale
      faworki w związku z dzisiejszym tłustym czwartkiem robiłam wczoraj,zjadłam pare
      i wieczorem ratowałam sie mięta bo nie wiedziłam czy wyzione ducha czy
      przywitam sie z toaletą,dałam rade.Herbata mietowa niby nie jest wskazana,ale
      od czasu do czasu pomaga na niestrawności wiec przy takich problemach ją pijam.
      Mam w sobie dość sporo ikry teraz i zachowania euforycznego no i zaczęłam wic
      gniazdo,to samo miałam przy pierwszej dzidi: malowanie w domu,przestawianki,
      organizacja typu nowe meble w zamyśle itp....zobaczymy jak finanse pozwola bo
      plan mam super.Teraz staram sie duzo spacerować,chodzic do kina robic to czego
      nie bede mogła pod koniec ciązy np. z racji ocięzałości(mam nadzieje ze nie
      bedzie tak zle) albo po porodzie z racji oczywistej.Jest ok.
      • hayet Re: jak Wasze samopoczucie? 03.02.05, 13:37
        Ja sie czuje dobrze. Po 9-ciu h pracy jestem tylko troche zmeczona, mam duze
        problemy ze wstawaniem rannym. NUdnosci zauwazlam u siebie tak od 2 dni, tez
        nei wiem skad sie wziely. NIe objadam sie, nie mam zachcianek, ciaze jak
        narazie znosze dobrze i mam nadzieje, ze to sie nie zmini.
        Czasami jak dluzej stoje to tez mnie boli kregoslup i chyba teraz jak siedze
        dlugo to mi puchna nogi, czego wczesniej nie mialam, ale to tez nie codziennie.
      • lolo09 Re: jak Wasze samopoczucie? 03.02.05, 13:49
        u mnie tez wszystko ok, np moze poza bolami kregoslupa zwlaszcza na wieczor.
        brzusio rosnie i juz lapie sie na tym ze nie moge szybko chodzic smile
        tez juz snuje plany odnosnie pokoju damiana po przeprowadzce (krystian poki co
        zamieszka z nami, a komode i luzeczko ma.) damianowi dzis za to dokupilam
        piekna wielką kaczuche-pojemnik na zabawki i skrzynie piracka na male resoraki.
        ma juz stolik z krzeselkami , a wszystko w kolorach zolto- pomaranczowo-
        granatowych. dzis tez nie moglam sie oprzec i kupilam krystianowi komplecik na
        lato (slodziutki z misiem i pomaranczowy czyli w moim ulubionym do niedawna
        kolorze). szczerze mowiac to od poniedzialku zamiast pisc prace snuje sie,
        sprzatam i przegladam co mam a co mi jeszcze brakuje.....
        obiecalam sobie ze od poniedzialku biore sie do roboty bo wiosna tuz tuz .....
        pozdrawiam smile)))
        • romilka Re: jak Wasze samopoczucie? 03.02.05, 14:23
          Samopoczucie całkiem ok,boli mnie kregosłup i czasem odczuwam taki "ciezar" w
          brzuchu.Jestem dosc senna i szybko sie mecze i to mi chyba najbardziej
          doskwiera!!Mdłosci tez czasm miewam.Oj to sobie troszke ponarzekałam smile

Romi-Dzidzia
          • rosanna Re: jak Wasze samopoczucie? 11.02.05, 17:58
            Juz dawno tak dobrze sie nie czulam, szczegolnie psychicznie.
            Po prostu jakas euforia mnie ogarnela.
            Nie moge sie juz doczekac synkasmile
            Fakt, ze odpoczelam troche od pracy, wstawania i biegania.
            Mysle sobie nawet, ze gdyby nasza sytuacja (szczegolnie ekonomiczna)
            byla lepsza, to chyba jeszcze chcialabym jedno dzieciatkosmile
            Tez tak macie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka