p.magdalenka 03.02.05, 14:58 witam! drogie kobitki mam lekkie bóle podbrzusza bardzo podobne do tych jakie u nnie gościły jak miałam okres. o czym to świadczy? dajcie jakąś rade? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonaak Re: bóle w podbrzuszu!! 03.02.05, 15:07 napewno nie trzeba sie martwic. ja prawie caly czas tak sie czuje a ginka powiedziala ze jak mi bardzo przeszkadza to moge wziac no-spe, ale panikowac dopiero mozna jak bol jest naprawde nie do zniesienia. ja juz sie tak przyzwyczailam ze nawet nie mysle o tym ze boli. Odpowiedz Link Zgłoś
p.magdalenka Re: 03.02.05, 15:48 wiem ze nie powinnam sie martwic ale to dopiero poczatek naszej ciązy (6 tyg.2 dni) i mam lekkie obawy. ale przyznam Ci ze tez o nim zapominam Odpowiedz Link Zgłoś
hautnah Re: nie przejmuj sie... 03.02.05, 17:30 ja tez mam od czasu do czasu uczucie, jakbym miala dostac okres i wczoraj bylam u lekarza i powiedzieono mi, ze to normalka, bo macica sie powieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: bóle w podbrzuszu!! 03.02.05, 20:21 Mnie też lekarz powiedział, że to noramalne w ciąży, jeśli nie masz plamień i krwawień i dopóki te bóle się bardzo nie nasilą to macica się powiększa i nie masz się o co martwić. Mnie te bóle ustały w 8 tyg., teraz też czasami mam ale jak za dużo pochodzę lub się zmęczę. Pozdrawiam (10 tydz. trwa) Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda_ka Re: bóle w podbrzuszu!! 17.02.05, 13:28 a ja mam jak najwięcej leżeć, i dostałam luteinę na podtrzymanie. I pocieszenie, ze po następnej wizycie odstawimy.... ale fakt, że boli ostatnio prawie cały czas, tępy ból jak przy okresie. Czyli leż jak najwięcej, a przy następnej wizycie powiedz lekarzowi, a co lepiej dmuchać na zimne... Odpowiedz Link Zgłoś
p.magdalenka Re: bóle w podbrzuszu!! 17.02.05, 13:50 mi ból minął tak po tygodniu. jak sie przemęcze i nadzwigam to czasem cos szarpnie ale tak to juz nie boli. tylko zaraz jak przestało boleć pojawiły sie mdłości! ale tez juz sie skonczyly. a jesli chodzi o leki to nic nie brałam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś