agaoswiecim 08.02.05, 09:37 No właśnie czy któraś z Was doświadcza mdłości także wieczorem?? Ja mam straszne i to tak że nie mogę patrzeć na jedzenie. W czwartek idę do gina więc się zapytam czy to takie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda25 Re: rano i wieczorem-mdłości??? 08.02.05, 09:41 Jak najbardziej jest to normalne,choc chyba czesciej zdarzaja sie mdlosci tylko rano.Ja na poczatku ciazy mialam mdlosci caly dzien,a pozniej wlasnie tylko wieczorem,zaczynaly sie okolo godz 16-tej. Teraz troche sa mniejsze,to moj 11tc.Powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
youngeva Re: rano i wieczorem-mdłości??? 08.02.05, 09:44 ja mam caly dzien, a leci mi 11 tc. czego nie zjem, zaraz mi niedobrze i do tego dochodzi bol glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: rano i wieczorem-mdłości??? 08.02.05, 11:33 widać norma Ja na początku miałam mdłości przez cały dzień - z nasileniem na popołudnie i wieczór. Teraz co kilka dni mam rano a tak non stop mdli mnie od 16. Najgorsze, że mam sesję i już 3 egzaminy przenosiłam na inne terminy bo nie dało sie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
sanchia Re: rano i wieczorem-mdłości??? 08.02.05, 11:35 Mnie niestety też bierze o każdej porze dnia. A najgorsze to mycie zębów Ale.. może niedługo się to skończy. Pozdrawiam i byle do przodu Anita Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: rano i wieczorem-mdłości??? 08.02.05, 12:48 Normalne Ja mam mdlosci od 14-15 do samego wieczora. Rano czuje zazwyczaj dobrze, a jesli juz sie mdlosci zdazaja to lekkie. Popoludnia najchetniej bym przespala. Odpowiedz Link Zgłoś