rzasia 23.03.05, 08:22 Czy to możliwe, że po duphastonie mam straszne mdłości, czy może to w końcu upragnione objawy ciążowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzasia Re: Duphaston 23.03.05, 12:05 Czytałam opinie, że duphaston klaruje sytuację, tzn. jeśli ma być wszystko dobrze to ok., a jeśli płód jest uszkodzony, to przyspiesza "naturalną selekcję". Po tej "lekturze natychmiast zaczął mnie pobolewać brzuch. Słyszałyście kiedyś coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kathrin78 Re: Duphaston 23.03.05, 12:48 Wg mnie nie - to lek podtrzymujący ciążę - jeżeli jest - czyli nieraz nawet, gdy płód słabo się rozwija - to on powstrzymuje przed krwawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrin78 Re: Duphaston 23.03.05, 12:49 Możesz mieć jak najbardziej, w końcu zwiększa on ilość progesteronu w organiźmie i część z nas tak na niego reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: Duphaston 23.03.05, 15:29 rzasia, a czemu tak bardzo pragniesz mieć mdłości? Mnie ani razu nie zemdliło, jem wszystko jak dotąd, czuję się rewelacyjne, a to juz się zaczął 9-ty tydzień i mam nadzieję, że dalej będzie tak samo Wcale nie tęsknię za mdłościami Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
rzasia Re: Duphaston 23.03.05, 15:38 Dlatego, że przez trzy udane ciąże miałam mdłości i wymioty do 6 miesiąca, a podczas ostatniej , czwartej nieudanej "0" czegokolwiek. To chyba niedobór progesteronu albo coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś