Dodaj do ulubionych

Macie dziwne upławy????

10.04.05, 15:36
Ciekawa jestem jak jest u was bo ja zaczynam się troche martwić a może tak
powinno być???
Ciągle latam do kibelka sprawdzić czy to nie krew!!!
U mnie to jest taka żołta wodnista wydzielina(sorki) albo jakieś brudy a raz
wyleciał mi taki brązowy glut( naprawde przepraszam za te szczegóły!!!!)
Nie byłam jeszcze u lekarza bo u mnie to jeszcze za wcześnie (5tc3d) więc was
się pytam cz to jest normalne?????
Obserwuj wątek
    • ariana1 Re: Macie dziwne upławy???? 10.04.05, 15:57
      Moze być czasem jeszcze plamienie implantacyjne. Albo jakas paskudna grzybica
      ci się przyplątała. A ma specyficzny zapach ta wydzielina? Bo ja mam też
      upławy, ale zwykłe białe i w dużej ilosci. Ginka powiedziała ,ze wszystko ok.
      • emania29 Re: Macie dziwne upławy???? 10.04.05, 16:07
        a do którego tygodnia powinno być plamienie implantacyjne???
        Jeśli chodzi o grzybki to chyba nie bo nie swędzi a ta wydzielina nie pachnie
        sama nie wiem może powinnam już iść do lekarza???
        • jolanta8 Re: Macie dziwne upławy???? 10.04.05, 16:18
          Ja mam też białe gęste wydzieliny i ginka powiedział,że ok ale lepiej idź z tym
          do lekarza lepiej dmuchać na zimne
          • emania29 Re: Macie dziwne upławy???? 10.04.05, 16:56
            Dzieki
            postanowiłam ze jutro pójde do ginia
            martwie się bo z tego co piszecie to u was ta wydzielina jest biała a u mnie
            żółta z jakimiś brudami sad((((
            • emania29 Re: Macie dziwne upławy???? 10.04.05, 17:01
              A jeśli to grzybki to czy są one bardzo szkodliwe dla dzidzi i czy wogle mozna
              je wyleczyć w ciąży???
              • ariana1 Re: Macie dziwne upławy???? 10.04.05, 17:19
                No ja mam właśnie grzybicę. Tydzień temu na wizycie powiedziała mi ginka. Ale
                ona nie daje nic na razie, bo jest to I trymestr. A ja nie mam żadnych typowo
                grzybiczych objawów, tzn. swędzenie, upławy, jakieś bóle. Więc żyjemy sobie na
                razie we troje: dzidziuś, grzybica i ja smile Aha no i jeszcze jest torbiel czyli
                jest nas czworo smile
                • coco14 Re: Macie dziwne upławy???? 10.04.05, 17:51
                  Ja mam podobnie.Upławy spore i żółte(czasami beżowe).Raz piekło potem przestało
                  potem znowu troche piecze ale ratuje się jak mogę bo mój gin również uważa że
                  to i trymestr więc niebardzo nadają się globulki.Raz było widać stan wskazujący
                  na grzybicę raz było wszystko ok.Więc narazie i ja żyję z nią i czekam na II
                  trymestr.
    • ariana1 Emania! 11.04.05, 17:10
      Miałaś być u lekarza. Co z tymi upławami? Skrobnij coś.....
    • madziagirl Re: Macie dziwne upławy???? 11.04.05, 18:42
      mam uplawy koloru żółtego, też czuje to jak by mi krew leciala co chwilka
      biegam do lazienki sprawdzam czy nie krwawie. pytalam pania ginekolog o to
      powiedziela mi ze śluz jest czysty i ze to musi być popuszczanie moczu
      • patrysia55 Re: Macie dziwne upławy???? 12.04.05, 08:25
        Kurde, Madzia, mam dokładnie to samo, od wczoraj przeżywam istny horror, odkąd
        w pracy około 15 zobaczyłam na wkładce taką maź ni to żółtą ni to
        różową.......prawie zawał........a jestem po poronieniu więc mój strach jest
        tym większysad(((( no ale od wczoraj nic sie nie wydarzyło, więc może bedzie
        dobrze.......pozdrawiam!
        • emania29 Re: Macie dziwne upławy???? 12.04.05, 14:04
          cześć
          wczoraj byłam u lekarza badał mnie bardzo szczegółowo jestem zadowolona bo to
          taki lekarz z powołaniem
          Jeśli chodzi o plamienie to jeszcze mam od czasu do czasu jak mi włożył ginio
          palucha to została mu taka wydzielina zaraz zrobił mi USG i nie stwierdził nic
          nie pokojącego ale kazał leżeć i dostałam 2 tygodnie zwolnienia i luteine
          dopochwowo
          A tak wogle to moja dzidzia (chyba pęcherzyk ciążowy) ma 12mm w 5tc 4d i już
          było widać serduszko to znaczy gin tak twierdzi bo ja tam nic nie widziałam
          Tak pozatym jak pytam się koleżanek czy miały takie plamienia w ciąży to każda
          twierdzi że tak i gin też stwierdził że jest to teraz bardzo częste ale
          oczywiście trzeba uważać polegiwać i nie stresowac siesmile)))
    • swietlik111 Re: Macie dziwne upławy???? 12.04.05, 15:47
      ja też mam dziwne upławy... to że żółtawe jasno to nic, bo od dziecka takie
      miałam, kiedys brałam jakies leki bo mi wyszło w cytologii, jakaś grzybica
      itp., ale mi to nie przeszkadza, a upławy jak całe życie były żółte tak i
      teraz, tylko teraz są jaśniejsze, więc ok. smile nie martwię się tym, bardziej
      mnie dziwi, że są takie bardziej płynne niż dawniej... czy to nie czasem jakieś
      płyny? ale przeciez to za wcześnie - 11tc. jak myślicie?
      • didi_2 Re: Macie dziwne upławy???? 04.08.05, 22:22
        upławy musza być. to wody płodowe ulegaja oczyszczeniu(dzidzi robi sisi i ee),
        gdzieś muszą mieć ujście grawitacja ciągnie do dołu.
    • didi_2 Re: Macie dziwne upławy???? 04.08.05, 22:13
      ja miłam upławy w ósmym. myślę że nie jest za wcześnie zglosic się z tym do
      lekarza. w takim wypadku nigdy nie jest za wcześnie. ale wybór należy do ciebie.
      lepiej dmuchac na zimne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka